(Ne)Pravidelne kosicke meetingy 2013
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: (Ne)Pravidelne kosicke meetingy 2012
Chlapy len pre info,kedze Jaro ide zajtra s partiou na nejake miesto a vravel ze o 17:00 by mal byt volny..tak ma napadlo ci nechcete to presunut priklad na tych 17:00,preto piste kto moze kto nie,ak by to pomohlo totiz aj Petovi,ci by stihol do tej piatej vybavit nakupy s priatelkou,lebo ak ano tak by to pomohlo obom ludom,ci Jaro aj Peto,ak nie tak jeden clovek hore dole.
- Reklama
Caute,veru mne by tiez vyhovovalo zrazit sa az ku tej 17tej,kedze sa idem brodit do snehu s bicyklom a ktovie kedy sa vratim Aquapark by som vylucil,tam bude cele mesto a okolie,naj by podla mna bola opat galerka-parking pekne pod strechou a velky bar tam jak sme boli minule. Erik prosim pis mi potom SMS,neviem,ci pridem zajtra este na net. Díks!
Bravo 198 1.4 T-jet Sport
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Aupark plny nebude,k veceru uz urcite nie,s Petom casto chodievame sadnut,je tam jeden priestrannejsi kde sme boli aj s PaulGT,a este nejake sa najdu,cas urcujem 17:00 a miesto Aupark-su tam lepsie osvetlene podniky,stretko pri vchode NEW YORKERU-(New Yorker sa nachadza pri eskalatoroch na poschodi),auta budeme parkovat v garazi auparku uplne dole na spodnom poschodi,to znamena vojdete do garaze,a este o jedno prizemie dole ak nim zidete dole po pravej strane pri stene budu odstavene auta
CIZE AUPARK 17:00 STRETKO PRI VCHODE NEW YORKERU
CIZE AUPARK 17:00 STRETKO PRI VCHODE NEW YORKERU
Fúh tak dobre srandy dnes boli,dik vsetkym,ze prisli,skoda Winkla jedine..
2 Erik&Peto: Jak este dopadla misia casnicka? mame imelo?
2 Erik&Peto: Jak este dopadla misia casnicka? mame imelo?
-
- Všeználek
akcia casnicka odlozena ..neboli sme tam, o poscodie nizsie sme skoncili ...akcia mandle pokracuje nabuduce
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Este jedno velke dakujem vsetkym zucastnenym,necakal som taku velku ucast...som rad ze ste prisly..tesim sa ak v takom pocte opat zopakujeme..myslim ze bolo velmi dobre,par ludi naviac a ihned ina atmosfera...
poklona: aj pariku do Sabinova...taku dialku v takom pocasi a neohlasene prekvapily...respekt !
Jarka Vinkela skoda..je fajn chalan..pisal este potom mi ze mu luto je ze zaspal ale bol po snowboardovaniu a tak zaspal na gauci ...nabuduce
Podnik bol super casnicka viac..vedel som ze predsa som ju nenajebal...! inac by dupla nebola !
Myslim ze v auparku je lepsie viac to tam zije ludi,svetla..atd..dakedy opat zopakujeme
poklona: aj pariku do Sabinova...taku dialku v takom pocasi a neohlasene prekvapily...respekt !
Jarka Vinkela skoda..je fajn chalan..pisal este potom mi ze mu luto je ze zaspal ale bol po snowboardovaniu a tak zaspal na gauci ...nabuduce
Podnik bol super casnicka viac..vedel som ze predsa som ju nenajebal...! inac by dupla nebola !
Myslim ze v auparku je lepsie viac to tam zije ludi,svetla..atd..dakedy opat zopakujeme
Maťo
Nabudúce si doma už priprav lepšieho čertíka v krabičke a vybafni "Aha čo tu mám" (nie pero čo nepíše )
Nabudúce si doma už priprav lepšieho čertíka v krabičke a vybafni "Aha čo tu mám" (nie pero čo nepíše )
Black WidoW MK1 1.2 SX 60 44Kw daily car
S14a In progress
S14a In progress
Noo veru veru na takuto casnicku je potrebna lepsia priprava,beriem ponaucenie a uz mam funkcne pierko
-
- Všeználek
ja vam mandle vybavim a vy mi chcete zobrat casnicku...
-
- Všeználek
nechce sa dnes niekto zrazit na dajake tie mandle?ale tak az okolo tej 17ej? Erik? Viktor? Mato? Matus? Ivo? Pali? Jaro? + nahodni okoloiduci potesia
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
No ok umna plati..stretko hore pri NEW YORKERI,parkujeme ako minule uplne dole hned pri stene takze 17:00 pridajte sa hocikto
Nazdar chlapy. Som tu novy a dnesny zraz uz nestihnem. Kedy bude dalsi?
Fiat Punto MK2/188, 1.2 8V, 44kW, rv. 2008
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
TO sa nevie ked niekto navrhne bude zaujem a sa zoskupime nas par...tak tu dame vediet..sleduj forum hlavne cez vikend a dozvies sa
Tak čo punťáci? Nikto sa nechce zrazit? Čo tak v nedeľu 03.03.2013?
Fiat Punto MK2/188, 1.2 8V, 44kW, rv. 2008