Polepeni Punta MK1 carbon folie
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
Polepeni Punta MK1 carbon folie
Ahojte, mam v planu si polepit predni kapotu, strechu a zadni cast kufru cernou carbon folii. Origo barva je zlata, proto by me zajimalo, kolik procent auta muzu maximalne polepit?? Diky.
- Reklama
- Mr.Bean
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Polepeni Punta MK1 carbon folie
Kdysi jsem někde čet... Abys nemusel měnit barvu v TP, tak do 50%. Ale nic do ohně bych za to nestrkal
Honza, Fiat Panda 1.1 Active; 07/2009; žlutá mambo
Detailingclub.cz - Profesionální péče o vaše auto
Detailingclub.cz - Profesionální péče o vaše auto
jj, taky myslim ze tech 50% to bude, ale jak to odhadnout? Predni kapota je OK, zadni kufr taky, ale plus strecha to uz si nejsem sakra jisty, jestli se vlezu do 50%.. nevim no, nejspis necham jen predek, zadek a nejaky doplnky na boku..
Strecha a kapota se zapisovat nemusi. Hodne znamych to ma polepene a stk normalne vzdycky prosli a to tady nemame zadne lemply co by na to srali.... Zapisuje se prevladajici barva. Pokud je auto cerne a je to prevladajici barva a na ni bile skrvrny tak se do tp pise cerne... Fabie se prodavaj s bilou kapotou a strechou a taky maji v tp psano barvu toho ostatniho. Jinak auta firemni mame modre a cely zadek a boky od poloviny prednich dveri mame polepene reklamnou v zelene barve kdy podkladova neni videt a v tp je taky psano modra...
šPunto mk2a 3dv 1,2 8V - eX
Audi A3 8p 3dv 1.6 16V
Audi A3 8p 3dv 1.6 16V
když kolem tebe pojede auto tak barvu střechy nepostřehneš
trochen sem tutil (páč tunit umí každej jouda) a todle je výsledek, ještě mě čakej boky v červené matné
taky se chcu zeptat, zkoušel někdo polepit nárazníky? mám obavy že jak je ten povrch sviňa takovej hrubej, tak to bude blbě držet? nebo to něčím špricnout?
trochen sem tutil (páč tunit umí každej jouda) a todle je výsledek, ještě mě čakej boky v červené matné
taky se chcu zeptat, zkoušel někdo polepit nárazníky? mám obavy že jak je ten povrch sviňa takovej hrubej, tak to bude blbě držet? nebo to něčím špricnout?
######
.ScOrE.
.ScOrE.