Dobrý den. Mám problém s výše uvedenou chybou, tato chyba naběhne vždy, když je pedál brzdy v nesepnutém stavu, pokud ho sešlápnu, chybu vymažu a již nenaběhne, jakmile ho ale pustím, tak je tam chyba znova. Díky této chybě nefunguje ani tempomat. Spínač brz. světel jsem vyměnil za nový a chyba je tam dál. Neměl někdo podobný problém? Děkuji
Chyba P0703 - Signál brzdy
Moderátor: peta.smolik
Chyba P0703 - Signál brzdy
Fiat Stilo 1.9 JTD 85 kW (3dv.)
- Reklama
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chyba P0703 - Signál brzdy
Nemáš tam náhodou ve výbavě ASR nebo ESP ? Jinak zkus, jestli by ti někdo nepřeložil tenhle dialog (ne přes google) je to sice Dodge Caravan 2000, ale chybu má v kódu stejnou. Třeba to pomůže v řešení.
http://www.obd-codes.com/forums/viewtop ... f=1&t=1347" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.obd-codes.com/forums/viewtop ... f=1&t=1347" onclick="window.open(this.href);return false;
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...
Fiat Stilo 1.9 JTD 85 kW (3dv.)
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Musí to být ten brzdový spínač, měnil jsi ho za funglovku?
http://www.permoveo.ltd.uk/tabid/122/OB ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Co kabely k němu, jsou v pořádku? On tam stačí jen nepatrný "přechoďák" horší kontakt a už to řve, brzdová světla sice svítí, ale stejně to řve a tempomat nefunguje. Četl jsem o tom spínači hodně než jsem se pustil do montáže tempomatu.
To ASR mě napadlo protože celá popis chyby je:
P0703 "Torque Converter"/Brake Switch B Circuit Malfunction
Tedy "měnič točivého momentu" což tady bych řekl spíše omezovač točivého momentu no a to je ASR.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Já si myslím, že ASR funguje v součinnosti s brzdama, "něco jako obrácené ABS", takže by to něco mohlo mít společného. Jestli se s tím ASR a jeho systémem fungování mýlím, tak se omlouvám a věřím, že mě někdo opraví.
http://www.permoveo.ltd.uk/tabid/122/OB ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Co kabely k němu, jsou v pořádku? On tam stačí jen nepatrný "přechoďák" horší kontakt a už to řve, brzdová světla sice svítí, ale stejně to řve a tempomat nefunguje. Četl jsem o tom spínači hodně než jsem se pustil do montáže tempomatu.
To ASR mě napadlo protože celá popis chyby je:
P0703 "Torque Converter"/Brake Switch B Circuit Malfunction
Tedy "měnič točivého momentu" což tady bych řekl spíše omezovač točivého momentu no a to je ASR.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Já si myslím, že ASR funguje v součinnosti s brzdama, "něco jako obrácené ABS", takže by to něco mohlo mít společného. Jestli se s tím ASR a jeho systémem fungování mýlím, tak se omlouvám a věřím, že mě někdo opraví.
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...
No já bych se podíval na eLearn do plánku od brzdovýho spínače.
Protože když to píše signál kritický, znamená to že tam asi bude nějakej přechoďák, jak uvažuje stejně pan Proch. Mě to přeci psalo u tlakovýho snímače na klimatizaci. Sigál byl ale hodně malej protože čidlo bylo v kelu.
Teď mě od stolu napadlo, není málo kapaliny v nádobce?
Protože když to píše signál kritický, znamená to že tam asi bude nějakej přechoďák, jak uvažuje stejně pan Proch. Mě to přeci psalo u tlakovýho snímače na klimatizaci. Sigál byl ale hodně malej protože čidlo bylo v kelu.
Teď mě od stolu napadlo, není málo kapaliny v nádobce?
Fiat Stilo multiwagon 1.9 JTD 16V 103KW 6q
Ø 5,6 l
min.Ø 3,6Litrů
Škoda 100L rv.1976
ex-Škoda Octavia 1,6 SR 74KW Liftback rv.99
ex-opel corsa 1.3 i 3door rv.87
ex-Škoda 105 l rv.87
ex-škoda 120S rally-pokus o repliku
ex-2x škoda 100L modrá
FiatEcuscan+kabel
Ø 5,6 l
min.Ø 3,6Litrů