Problém s centrálom
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Začátečník
Problém s centrálom
Ahojte. Potreboval by som poradiť. Cca. pred týždňom mi začalo z ničoho nič blbnúť centrálne zamykanie na Punte 1.2,16V MK1 r.v. 98. 5 dv. Auto zamykám kľúčom, zamknú sa všetky dvere. Problém je, že centrál samovoľne otvára auto, niekedy po 2 min., inokedy po hodine. Odpájal som už aj to žlté relátko, ktoré je na spolujazdcovej strane a aj akumulátor, či sa to nezresetuje. No robí to stále. Ak niekto viete, poraďte. Ďakujem.
Naposledy upravil(a) firealex82 dne 05 led 2013, 15:12, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Re: Problém s centrálom
aj mne toto robilo obcas... vacsinou sa mi stane, ze po zamknuti sa zamkne len jedna strana a potom hned sa aj odomkne, ale ked podrzim dlhsiel klucik tak sa zamknu obe nastalo...
ja by som ti radil bud pozriet kontakty na centrale ci nie su zoxidovane, alebo skus kupit nove rele ( to stoji do 2eur)
alebo skus sadnut do auta, zamknut manualne a nastartovat a potom sa odomknut..na susedinom Matize to fungovalo ked som to vyskusal
ja by som ti radil bud pozriet kontakty na centrale ci nie su zoxidovane, alebo skus kupit nove rele ( to stoji do 2eur)
alebo skus sadnut do auta, zamknut manualne a nastartovat a potom sa odomknut..na susedinom Matize to fungovalo ked som to vyskusal
"NOW" Citroen Xsara Picasso 1.8 16V :)
"EX" Fiat Punto Mk2a 1.2 16V :(
"EX" Fiat Punto Cabrio 1.2 16V :(
"EX" Fiat Punto Mk2a 1.2 16V :(
"EX" Fiat Punto Cabrio 1.2 16V :(
Re: Problém s centrálom
U mě pomohlo vyčistit a promazat motorky ve dveřích.
Fiat Punto MK1 55, 1996; Ford Focus 2004