ketupa píše:Tugendhat: Zdravím, na fotkách vypadá Punto fakt krásně, vzhledem k tomu že má i 4 airbagy a ABS (což zrovna moje nemá) tak 50 tisíc je asi realná cena. Motor vypadá taky čistý, jen ty šroubky na krytu vzduchového fitru jsou nějaké rezavé (já je mám v pohodě). Ještě poznámka k autorádiu - zrovna to co je na fotkách (blaupunkt Essen) mám i já, a tak vím na 100 procent že ochrana proti krádeži řešena jen odnímatelným panelem a ne kódem (je to uvedené přímo v návodu i nálepkách na sklech). Předtím než jsem se odvážil odpojit baterku jsem si to několikrát ověřoval - a opravdu to žádný kód nevyžaduje. Přeji hodně štestí při výběru. Martin
Oprava
- tak se omlouvám při bližším zvetšení fotek z bazaru vidím, že ačkoliv vypadá rádio vzhledem úplně stejně jako moje, tak je na něm nápis Lausanne a ne Essen, Takže je možné že úplně stejné není u tudíž by tam nějaký kód být mohl.
V pohodě, zaměřím se na to, díky za poznatek . BTW. ty šroubky, které jsi zmínil, mě taky zaskočily, konkrétně ta koroze na nich. Vypadá to, že se auto častěji mylo i v motorovém prostoru....