punto 1,9jtd spojka
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
punto 1,9jtd spojka
Dobrý den, potřeboval bych radu ohledně spojky. Vlastním fiat punto 1,9jt 59kw r.v. 99. Bohužel mám spojku ve špatném stavu a budu muset koupit novou. Naskytla se mi příležitost koupit od kamaráda spojku na toto auto ale bohužel ikdyž má taky punto 1,9jtd tak má 74kw. Bude mi spojka pasovat na 59kw ze 74kw motoru? Děkuji za odpověď
Fiat Punto 1,9jtd, 59kw, r.v.99
- Reklama
Re: punto 1,9jtd spojka
Pasovat nebude. Na 74kw je vacsi priemer...
Za dalsie pekna blbost by to bola kupit z druheho auta, neviem ta spojka je jazdena? Alebo nova? Pokial by bola jazdena a ja neviem za 10 000km ti klakne co potom urobis? Budes platit dva razy za robotu alebo tam kupis to co tam patri a ta spojka uz punto prezije. Tiez by nebolo od veci skontrolovat dvojhmotny zotrvak ked uz to budete mat rozhodene, ci aj ten nedostal pekne na frak. Kazdy jazdi na diesli na super sportovych 1500ot/min a vtedy sa najviac ten zotrvak nici, o podtacani motora ani nevravim...
Za dalsie pekna blbost by to bola kupit z druheho auta, neviem ta spojka je jazdena? Alebo nova? Pokial by bola jazdena a ja neviem za 10 000km ti klakne co potom urobis? Budes platit dva razy za robotu alebo tam kupis to co tam patri a ta spojka uz punto prezije. Tiez by nebolo od veci skontrolovat dvojhmotny zotrvak ked uz to budete mat rozhodene, ci aj ten nedostal pekne na frak. Kazdy jazdi na diesli na super sportovych 1500ot/min a vtedy sa najviac ten zotrvak nici, o podtacani motora ani nevravim...
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.
Zdravím,taky už brzy budu měnit spojku na Punto 1,9JTD 59kw .99 a myslím že zde ještě není dvouhmotný setrvák,nebo se mýlím?
FIAT PUNTO MK ll HLX 1,9 JTD 80/59KW. 9.99 5 dv.šedostříbr.meta.
- Toti
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Pokial sa nemýlim tak všetky jtd mali už dvojhmotu.
Train horn in car ? ...why not ! :D
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
Tak-že po 200 tis.km si nachystat asi 20 tis. Budu tu asi řešit šetrněji a to použítím pevného setrváku s TD.Díky za odpověď.
Chceš dať pevný zotrvák miesto dvojhmoty? Tak sa nachystaj na fajne vybrovanie celého auta...
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.
No,snad to s tím vibrováním nebude tak strašný , motor i převodovka jsou na silentblokách a jezdí ještě dost aut bez dvouhmot. Co jsem četl tak Fiat 1,9 JTD/77Kw nemá dvouhm. a taky jezdí. Ale napadlo mě že v případě vadné dvohm,to svařím dohromady a vyvážím a pak si dopřeju lázně. 

Já teď měnil spojku na svém puntu 1.9 JTD a stála mě i s dvouhmotým setrvákem krásných 20tisíc
Z téj částky se stále nemůžu vzpamatovat :/

Černý Fiát Punto II 1.9 JTD SX r.v. 2001
Zdravím Jam3ss,To ty konstruktéři udělali schválně aby výrobci měli stále zisky a jen málo pro tlumení vibrací. Kolik aut a nových už to nemá. Firma LUK už prý vyrábí náhradu a to klasický setrvák s pružnou lamelou a za polovičku ceny té dvouhmoty, zatím jsem to našel jen na škodovky. Já sháním pružnou lamelu d.230mm a jako na potvoru ji jiný Fiat nemá jen asi d.215mm. A navíc kdo si auto s dvouhmotou čipne tak má za čas vystaráno kam vrazit peníze. 

- Toti
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
jtd 77kW má tak isto dvojhmotuJaroslav1 píše:No,snad to s tím vibrováním nebude tak strašný , motor i převodovka jsou na silentblokách a jezdí ještě dost aut bez dvouhmot. Co jsem četl tak Fiat 1,9 JTD/77Kw nemá dvouhm. a taky jezdí. Ale napadlo mě že v případě vadné dvohm,to svařím dohromady a vyvážím a pak si dopřeju lázně.
Train horn in car ? ...why not ! :D