Lancia Lybra
Moderátor: peta.smolik
Lancia Lybra
Alfa Romeo 155 2.0TD
- Reklama
- Tomas-Oaza
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
zkus napsat na www.lanciaklub.cz a myslim ze kluci co ji maji ti poskytnou info
Lancia Kappa 2,4 TDS
Renault Master
Iveco daily 2,3 jtd
fiat multipla rallye hobbycros
www.lanciaklub.cz
Renault Master
Iveco daily 2,3 jtd
fiat multipla rallye hobbycros
www.lanciaklub.cz
-
- Začátečník
Re: Lancia Lybra
zdravim asi nemam co nabidnout ale koupil jsem lybru 2.4jtd sw a problikava me po nastartovani kontrolka zhaveni a na diagnostice to ukazalo ze spatne rele zhaveni tak jsem jej vymenil ale nemelo to zadny ucinek a nedokazu na pal.pocitaci nastavit hodiny jinak uplne vse jenom ty hodiny mi nejdou nastavit mam to i s navigaci tak jestli mi nemuze nekdo poradt dekuji
ahoj ak svieti kontrolka žhavenia tak vyber každý žhavič po jednom a skus ich opriet na baterku an musi zaiskrit a potom sa rozčervená kamarát mal tento problém a vymenil jeden žhavič mal ho v nutry nejak prerazený a tiež menil tu čiernu skrinku žhavenia a na koniec stačilo menit jeden žhavič ktorý bol prerazený
jo tak tohle auto chci v budoucnu kupovat ... ty hodiny nemuže to byt jen praskla pojistaka ....vim že je to upně něco jine ale když sem se snažil zapojit radio na feldě a nešla do kablu šťava měnil sem popraskané pojistky a najednou začli fungovat hodiny ventilator na všechny stupně osvětleni interieru ale radio ne
punto cabrio 90 1,6 8v 65kw mpi
cinquecento 1.1 8v asi 50 kw mpi
punto gt .. 1,4 8v turbo
stavba cabrio 2,4 20v 96kw td
cinquecento 1.1 8v asi 50 kw mpi
punto gt .. 1,4 8v turbo
stavba cabrio 2,4 20v 96kw td
Zdravím, známý měl lybru 2.4 jtd, při 150 tis. km se mu vysypal diferenciál, podle servisů, která tato auta občas dělají, je to prý poměrně časté. S 1.9 prý problémy nebývají. Tadyhttp://www.tipcars.com/magazin-lancia-l ... -3101.html jsem našel nějaké info, snad to někomu pomůže.