ale supol by som tam svetla z GTcka

a vies aj sam, ze aj vacsie kola so stretchom nejakym

hadam buduci rok teda

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Ahoj, v prvom rade dakujemBanshee píše:Pekné,na tejto foto vyzerá jak čierne:) Btw čo sú to za límečky na tých plecháčoch?už som to videl na viacerých autách,kde sa to dá zohnať?
phuff píše:smerovky, hmlovky faaajn
ale supol by som tam svetla z GTckaalebo teda normalne sklenene, zatmavene zvnutra
a vies aj sam, ze aj vacsie kola so stretchom nejakym![]()
hadam buduci rok teda![]()
![]()
diablik píše:mas to moc pekne..nenormalne sa mi paci tvoja kozenka...ta moja sa stale klze nizsie a nizsie..aj ked ju natiahnem,ako chcem vela,tak moc mi aj tak nesedi...
no ja mam pokazeny PC, a na net chodim na notase asus EEE PCkovvalsky píše:pepox co si naluchany sak na tej fotke to je vidiet ze to je falken 195/45 R15![]()
![]()
![]()
Ahoj no to mas pravdu, ide o cca 20 rocne.disky z Golfu mk2. Su to este disky ktore boli kvalitne a tvrde no ja by som chcel 7x13" BBS Mahle.s vylestenym falcom. Mne sa pacia male kolecka ale aj tie tvoje su nenormalne. Sak uvidime co to povie a ake budu financie. Co sa toho.lestenia tyka.je to riadna makackakovvalsky píše:inak tie disky maju taky retro dizaj celkom slusne take decentne a puntu sa hodi limec
ps: asi ti donesem na vylestenie moje kolesa co povies nato![]()
![]()
Dakujem za pochvalu. Co sa hmloviek tyka su to origo s nalepenou zltou ochranou foliou.liborko píše:Moc pěkné puntko,kola vypadají suprově a interier máš taky moc pěkný,žádný tuzing,moc pěkně udělané. Kde jsi sehnal ty žluté mlhovky?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |