Otvorenie prednej kapoty
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
-
- Zkušenej Fiaťák
predna kapota
zle sa otvara predna kapota-da sa to nejako nastelovat/raz ide raz nejde/
Facebook-Robert Beker Pechac
- Reklama
Re: predna kapota
Lanko máš OK? Není volné?
Případně se podívej po boku na plastové dorazy, které se naštelují tak, aby kapota hezky dolehla (tak akorát).
Případně se podívej po boku na plastové dorazy, které se naštelují tak, aby kapota hezky dolehla (tak akorát).
You are. We car. /F/I/A/T/
Spis to bude to lanko .. da se v pohode dostelovat a proste se casem vytaha, takze je potreba ho nastavit ..
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Lanko nebo volná pružina na kapotě co jí otvírá
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
Otvorenie prednej kapoty
Stala sa mi nemilá vec, pri otváraní prednej kapoty som utrhol lanko.Ako núdzovo otvoriť prednú kapotu auta?Ďakujem za radu.
Re: Otvorenie prednej kapoty
sup pod auto zober si lampu a hladaj cast odtrhnuteho lanka a kliestami potiahni,urcite sa da otvorit
FIAT PUNTO MK1 1.2 8V 54KW HSD ////ex
Skoda Octavia combi 1.9tdi ALH 66kw
Skoda Octavia combi 1.9tdi ALH 66kw
ja mám MK 2 1,2 16v....lanko nieje zospodu vôbec vidieť, nedá sa tam dostať.Neviem ako ďalej
chod k niekomu kto ma najblizsie punto otvor kapotu pozri ako to funguje ohni drot a ides my sme to tak robili s ujom mk2 vs mk2b a otvorili sme na treti pokus
Fiat Punto Mk2 1.2 16V 59kW/80PS r.v.2001 - sériový stav
Seat Ibiza 6k 1.4i 44kW/60PS r.v.2000 (Borbet Atlanta white 14", Yokohama C-Drive II 185/60 R14, -35/-35, podložky vzadu 20mm, Pioneer DEH-2220UB)
Seat Ibiza 6k 1.4i 44kW/60PS r.v.2000 (Borbet Atlanta white 14", Yokohama C-Drive II 185/60 R14, -35/-35, podložky vzadu 20mm, Pioneer DEH-2220UB)
a z ktorej strany tam treba davat drot? dakujem