olej v hadicích k interkoleru
Moderátor: peta.smolik
olej v hadicích k interkoleru
měnim vzduchovej filtr,tak odmontuju hadice,aby šel box pekně otevřít,ale hadice od turba k interkoleru plné černého ridkého oleje,mate to také?
stilo 1,9jtd 2003 85/110kw
- Reklama
Re: olej v hadicích k interkoleru
Mame to na grande punto 1.3JTD taky. Rekl bych ze to tak být urcite nemá. Jestli zacalo nekde prosakovat z turba tak je to asi dostblbe :-/ dneska sme prezouvai a vsimli si toho. auto obcas ztrati trochu výkon tak by to asi tak odpovidalo ..
šPunto mk2a 3dv 1,2 8V - eX
Audi A3 8p 3dv 1.6 16V
Audi A3 8p 3dv 1.6 16V
Trošek mastnoty je normální,ale jestli to tam "plave" tak de turbo do kopru.
Jednoho dne se ten motor parádně rozmotá jak si ten olej z hadic a mezichladiče nasaje do válců.
Udělá to parádní dýmovnici a jestli to neudusíš přes kvalt,tak možná uvidíš nějakou ojnici nebo to spálí celou olejovou náplň a pak se to kousne...
http://www.youtube.com/watch?v=M-pxsViK ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Jednoho dne se ten motor parádně rozmotá jak si ten olej z hadic a mezichladiče nasaje do válců.
Udělá to parádní dýmovnici a jestli to neudusíš přes kvalt,tak možná uvidíš nějakou ojnici nebo to spálí celou olejovou náplň a pak se to kousne...
http://www.youtube.com/watch?v=M-pxsViK ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Punto 94' 6speed :-)
Matiz 99'
Fóbia HTP 04'
Matiz 99'
Fóbia HTP 04'
to zas ne,hulí mi to černě na plnaka jen,ale mam čip a ty pri sešlapnutí všichni hulej
stilo 1,9jtd 2003 85/110kw
Tak u toho našeho když tu hadici odpojim tak z toho kape olej ze...
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2
šPunto mk2a 3dv 1,2 8V - eX
Audi A3 8p 3dv 1.6 16V
Audi A3 8p 3dv 1.6 16V
Jenže tohle nemá nic společnýho z naftou,tady to začne spalovat právě ten nashromážděný olej z hadic a cooleru.Zkrátka jedeš a najednou Ti začne fáro samo zrychlovat.Vyřadíš,zastavíš,vypneš zapalování ale motor ječí dál a takhle krásně čudíchilly píše:to zas ne,hulí mi to černě na plnaka jen,ale mam čip a ty pri sešlapnutí všichni hulej
Punto 94' 6speed :-)
Matiz 99'
Fóbia HTP 04'
Matiz 99'
Fóbia HTP 04'
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Měnil jsem filtr a olej nedávno a měl jsem to tam taky docela dost mastný, neplavalo to ale něco tam bylo. Auto jezdí normálně, vezmě si tak půl litru na 10tis. tak neřeším...
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...