Ja som mal problem s hasnucim displejom radia, nahral som to na telefon ako video a riesil cez servis /Dunauto/. Ocakaval som nejaku kontaktnu chybu, ale bolo mi povedane, ze pokial to hra, iba zhasne displej tak to vedia iba vymenit kus za kus, importer chybu uznal iba na zaklade tohoto, klobuk dole...Albatros píše:Zdravím vospolok!
Asi mám šťastie, lebo so svojím dvojročným Bravom som spokojný.
Teda, až na dve "maličkosti":
- autorádio - nezvládalo mi prehrávať originálne CD s vážnou hudbou, všetky domáce prehrávače, vrátane DVD mechaniky v PC doma aj v práci nemali problém, len prehrávač v autorádiu protestoval - preskakoval stopy, vyriešil som to napálením kópie, tú už vie prehrávať, ale úvodné čítanie stôp mu trvá dlhšie (rovnaká situácia aj s porovnávacím Bravom v showroome, predajca bol fakt komunikatívny a ochotný); pritom autorádio v aute má byť kvalitnejšie, najmä však odolné voči otrasom... občas mi zabzučí, keď sa prehráva CD a prejdem nerovnosťou na ceste; tiež sa mi v prvú letnú sezónu na niekoľko hodín "zrušil" displej, možno prehriatím, situácia však bola nereprodukovateľná a nezopakovala sa ani počas tohtoročných horúcich dní
- osvetlenie - vlastne len stretávacie svetlomety; je jasné, že ich optika ráta s použitím xenónov, ja mám verziu s halogénovými reflektormi a nemôžem si pomôcť, ale stretávacie svetlomety mi osvetľujú cestu nedostatočne (krátko), nemal som takýto problém na predchádzajúcich súkromných či služobných autách... takže mi nezostáva nič iné, len ich jemne zdvihnem (a v servise mi ich pri prehliadke vždy vrátia späť... ); diaľkové sú ale perfektné
Je tu niekto s podobými skúsenosťami?
(čítam, že na to rádio sa ľudia sťažujú)
Jedine som musel nato pockat, nez ho objednaju, nebolo skladom. Tiez som nevedel preukazat v servise nic, kedze sa to stavalo cisto nahodne. Radio normalne hralo, reagovalo na tlacitka iba nesiel ten hlavny displej, na palubnom PC sa zobrazovali udaje normalne. Co sa tyka prehravania CD, to ani nepouzivam . Mam FM transmiter, USBcko kvoli deckam a rozpravkam pri dlhsej ceste, inac radio.
Co mam nove, tak vsetko ok.
Co sa tyka svetiel, no co uz, s tym asi nic moc nespravime , teda legalne...Lepsie by ti to svietilo po montazi HID sady snad, nejakych 4300 K by snad ani nebilo do oci uchylakov...