jinak ja tkanicky taky nemam , a nemam ani pripevneni vzadu u sedacky....ikdyz bych ho brala .
je ale fakt ze kdyz zavru kufr tak se plato nehne pac je tam natesno... jen poskakuje
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Katy píše:2vevy.f: ono je nafukovaci kdyz to umis )))))))
jinak ja tkanicky taky nemam , a nemam ani pripevneni vzadu u sedacky....ikdyz bych ho brala .
je ale fakt ze kdyz zavru kufr tak se plato nehne pac je tam natesno... jen poskakuje
2lucky: cau zenska, dnes tak cumakuju v trolejaku po barakach a na jednom meli ceduli s nazvem obchodu a normalne byla vyrezana v podobnem, skoro stejnem tvaru jak mas ted to plato.... otvorem smerem "k nebi".
musim ti to nekdy vyfotit...
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
dej to na sucháč a přestane poskakovat
a kam ten suchac mam dat vsude ?
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Katy píše:2lucky: cau zenska, dnes tak cumakuju v trolejaku po barakach a na jednom meli ceduli s nazvem obchodu a normalne byla vyrezana v podobnem, skoro stejnem tvaru jak mas ted to plato.... otvorem smerem "k nebi".
musim ti to nekdy vyfotit...
ááá naše záseky v MHD o autech
no hele vyfoť to
jinak já mám plata dvě,jěště tohlechtěla jsem tam svojí přezdívku,ale na to kámoš neměl nervy,tak mi řek ať si rychle vymyslím něco jinýho a lehčího,tak vzniklo jiný s "otvorem k nebi"
Katy píše:2maico : treba ja mam subac prisroubovanej k podlaze.
foto!!
takove detailni nemam.
no normalne - na subac prisroubujes takove "eLko" s otvorama pro sroubky a pak pichnes jeden do subace a jede do "podlahy". a nejlepe prichytit aspon na dvou stranach (mam box vis a musela jsem to mit kvuli soutezi v emma a bezpecnosti), ale aby jsi to vysrouboval kdyz potrebujes
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Katy píše:2maico : treba ja mam subac prisroubovanej k podlaze.
foto!!
takove detailni nemam.
no normalne - na subac prisroubujes takove "eLko" s otvorama pro sroubky a pak pichnes jeden do subace a jede do "podlahy". a nejlepe prichytit aspon na dvou stranach (mam box vis a musela jsem to mit kvuli soutezi v emma a bezpecnosti), ale aby jsi to vysrouboval kdyz potrebujes
išlo mi hlavne o to ako si to vyriešila z rezervou!