MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje:) - 813
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje:) - 813
to budes mat na zimu co ? ja som zvedavy ze ci sa ti budu olupovat alebo co.... lebo necital som moc dobre skusenosti zo striekanim diskov
Punto Cabrio
- Reklama
Tak verím si že to bude držať. Pôjde na ne plastová farba v spreji. Foliatec. Malo by to byť odolnejšie ako klasický lak a zasa elektrostaticky to za tie peniaze striekať nenechám. Skrátka si verím že to zmáknem sám celé a kvalitne.
Inak tie disky je zbytočné vyzúvať keďže niesú okúsané na takých miestach, aby som to musel vyzúvať. Iba ich vypustím, keď to budem striekať plničom a farbou. Jednak ušetrím za prezúvanie, neoškrú mi to pri nahadzovaní a v konečnom dôsledku budem striekať iba vrchnú plochu disku. Ostatné plochy umyjem a zaleštím.
Inak tie disky je zbytočné vyzúvať keďže niesú okúsané na takých miestach, aby som to musel vyzúvať. Iba ich vypustím, keď to budem striekať plničom a farbou. Jednak ušetrím za prezúvanie, neoškrú mi to pri nahadzovaní a v konečnom dôsledku budem striekať iba vrchnú plochu disku. Ostatné plochy umyjem a zaleštím.
vyzeraju dobre..a farbu by som asi nechal striebornu...su pekne
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
- zatial to vyzerá výborne , ani som nevedel, že sá dá taký tmel kúpiť, a veru, dobre robíš, že si sa do toho pustil sám, pamätám si aké problém mal jeden kamarát s opravou diskov, za vytmelenie a nastriekanie chceli od neho 50€/1ks a ešte mu aj tak netrafili odtien laku
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
Matto píše:- zatial to vyzerá výborne , ani som nevedel, že sá dá taký tmel kúpiť, a veru, dobre robíš, že si sa do toho pustil sám, pamätám si aké problém mal jeden kamarát s opravou diskov, za vytmelenie a nastriekanie chceli od neho 50€/1ks a ešte mu aj tak netrafili odtien laku
Presne tak, radšej si to poseriem podľa seba, než to nechať iným. No o tom tmeli som nevedel ani ja len som snoril kedysi a našiel som ho.
Diablik- farbu nechcem nechať opäť striebornú. Nudili ma v striebornej a myslím si, že tmavá zamaskuje ten balónový profil zimných gúm. Kedysi som tam mal čierne disky z Clia a vyzeralo to fajn.
tak antracxitovu
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
diablik píše:tak antracxitovu
Hej jedna z možností bude aj antracitová
Tak trošku som mal čas sedeť pri kompe a pohrať sa z Puntom aspoň virtuálne Ganganstyle...
Niečo sa určite objaví v dohladnej dobe na aute
Niečo sa určite objaví v dohladnej dobe na aute
- Přílohy
-
- 1.jpg (78.26 KiB) Zobrazeno 2954 x
velky palec hore
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
Prihodím dáke aktuálne foto z renovácie diskov. Už mi zostal posledný na renováciu čo predstavuje:
1. kompletne umyť, odmastniť a obrúsiť.
2. naniesť tmel a v niekoľkých vrstvách ho pretmeliť. Treba zvlášť dávať pozor na množstvo aby disk nehádzal po vyvážení.
3. prebrúsiť nahladko ako prípravu na plnič.
4. nastriekať plnič, pod vodou obrúsiť, odmastniť
5. nastriekať vrchnú farbu v niekoľkých vrstvách.
6. vyvážiť a šup s tým na auto...
Ja sa zatiaľ nachádzam pri bode 3. a ostáva mi posledný disk. v priebehu budúceho týždňa mám v pláne plnič a obrúsenie. Chcem sa hecnúť a streknúť si to sám do farby tak uvidíme, ale o tom neskôr, keď to bude aktuálne.
1. kompletne umyť, odmastniť a obrúsiť.
2. naniesť tmel a v niekoľkých vrstvách ho pretmeliť. Treba zvlášť dávať pozor na množstvo aby disk nehádzal po vyvážení.
3. prebrúsiť nahladko ako prípravu na plnič.
4. nastriekať plnič, pod vodou obrúsiť, odmastniť
5. nastriekať vrchnú farbu v niekoľkých vrstvách.
6. vyvážiť a šup s tým na auto...
Ja sa zatiaľ nachádzam pri bode 3. a ostáva mi posledný disk. v priebehu budúceho týždňa mám v pláne plnič a obrúsenie. Chcem sa hecnúť a streknúť si to sám do farby tak uvidíme, ale o tom neskôr, keď to bude aktuálne.
- Přílohy
-
- 3.jpg (105.84 KiB) Zobrazeno 2835 x
-
- 2.jpg (106.07 KiB) Zobrazeno 2835 x
-
- 1.jpg (101.42 KiB) Zobrazeno 2835 x
V piatok bolo pekné počasie, tak som bol umyť auto a pofotiť dačo nového čo pribudlo. Vyšli z toho pekné fotečky s jesennou tématikou. Toto sú aktuálne foto pred zimnou sezónou. Ešte mám v zálohe nejaké doladenie detailov, ale zasa nemôžem všetko naraz prezradiť.
- Přílohy
-
- 01.jpg (97.19 KiB) Zobrazeno 2806 x
-
- 02.jpg (75.42 KiB) Zobrazeno 2806 x
-
- 03.jpg (96.73 KiB) Zobrazeno 2806 x
.
- Přílohy
-
- 04.jpg (155.85 KiB) Zobrazeno 2806 x