Moderátor: peta.smolik
Ďakujem ti za príspevok napísal si to výstižne. Mohol bi si napísať potom či si bol s nimi spokojný aj túto zimu.limon píše:Neda mi nepripojit sa do tejto diskusie. Na rozdiel od ostatnych mam zimne gumy Matador MP59 205/55 az vyse 2 roky na mojom Brave 1.4 66kw. Najvacsi problem Matador ako lacnej gumy je zlozenie zmesi. Pneumatika je OK na zaciatku a postupne ta makka guma straca vlastnosti velmi rychlo ako to bolo u MP58. Pamatam si, ze este s novymi MP58 som jednu zimu bez problemov vyliezol na jeden kopec, ale na druhy rok sa to uz nedalo. MP59 sa zatial drzi dobre. Kedze jazdim najma mesto a semo tam vylet do hor na lyzovacku, tak zatial som nemusel riesit ziadne zavazne krizove situacie. Ked sa ma opytas ci by some isiel do mp59 zase, asi aj ano ked zvazim kde vlastne jazdim. Ked som ich kupoval, rodinny rozpocet bol maly, asi by som vyskusal nieco nove teraz. V 2005 s nimi robil test Auto Moto Sport magazin, kde celkom obstali a Matador sa s tym testom velmi chvali. http://www.matador.sk/downloads/Test%20 ... ma_ORP.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Skratka na pomer cena/vykon zatial vyzeraju fajn. Mozno budem nadavat uz tuto zimu keby sa zopakoval scenar ako s MP58 tak pojdem jedine do Dunlop alebo Conti. Ale na talianske auto by sa viac hodili Pirelli
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |