MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje:) - 813
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje:) - 813
Moc se mi libi tvoje napady. Jen tak dal, pekne pokracujes.
ex Fiat Punto '96 60SX white
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
- Reklama
paradicka..hodi sa to tam..este vycsiu prednu mriezku a predok je vychytany
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
s tým okom super nápad...ešťe mi tam chýba zelená šípočka na nárazníku
mam tak spravenú kritku háku v nárazníku
[B]Fiat Punto 1.7TD 51kw[/b] egrOff katOff,podvozok -56/-60,holá rúra,čerpadlo + turbo+/Fmic In progress. Rozvod R.I.P 10 000 pred vymenou
Punto- http://tinyurl.com/8vkmzw2
[b][color=#FF0000]Diagnostika vozidiel Fiat,Alfa,Lancia,VW,Audi,Škoda,Seat.0915523690[/color][/b]
Punto- http://tinyurl.com/8vkmzw2
[b][color=#FF0000]Diagnostika vozidiel Fiat,Alfa,Lancia,VW,Audi,Škoda,Seat.0915523690[/color][/b]
Hej šípočka by bola možno fajn, ale ja nechcem aby to vyzeralo okruhovo... ale vďaka za reakcie chalani.
Dnes som kompletne vyleštil pastou kasňu reku nech sneh pekne steká na zem. Na punte ani náznak hrzde a na kapote sú jemné škrabančeky zaleštené tak, že ani neviem že tam bola kožka dennodenne. Každopádne sa PUNTO pekne leskne. Taktiež Stickersi sú z nádrže fuč a už som im aj našiel nové miesta ale nechám urobiť nové. Ešte tak vytepovať intoš a na zimu sa sťahujem do punta bývať!!! Lak vyzeral byť vo výbornej kondícií ale to preleštenie mu isto len pomohlo a oživilo ho. Radosť pozerať. Ešte by sa diskom zišlo prebehnúť ich pastou, nech sa v nich jesenné lístie odráža...
Dnes som kompletne vyleštil pastou kasňu reku nech sneh pekne steká na zem. Na punte ani náznak hrzde a na kapote sú jemné škrabančeky zaleštené tak, že ani neviem že tam bola kožka dennodenne. Každopádne sa PUNTO pekne leskne. Taktiež Stickersi sú z nádrže fuč a už som im aj našiel nové miesta ale nechám urobiť nové. Ešte tak vytepovať intoš a na zimu sa sťahujem do punta bývať!!! Lak vyzeral byť vo výbornej kondícií ale to preleštenie mu isto len pomohlo a oživilo ho. Radosť pozerať. Ešte by sa diskom zišlo prebehnúť ich pastou, nech sa v nich jesenné lístie odráža...
dnes ked si bol u mna v praci..tak si mal otvorenu kAPOTU..cim si striekal plastovy kryt???...obycajna farba by sa asi roztopila )
inak kde mam fotku mojej ruky a super napadu
inak kde mam fotku mojej ruky a super napadu
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
Miro otázočka, čím leštíš komplet kasňu? tou leštičkou z Lidlu? ja som s tým už viackrát skúšal vyleštiť tie škrabančeky z kožky a stále tam nejaké sú, napadlo ma či to nemôže byť tým, že auto nevoskujem...? alebo že by kvalitou laku?
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
Matto tažko povedať čím, ja auto umývam v priemere 2-3x v týždni no...(predumytie, šampón s voskom, umytie, utretie dosucha).Matto píše:Miro otázočka, čím leštíš komplet kasňu? tou leštičkou z Lidlu? ja som s tým už viackrát skúšal vyleštiť tie škrabančeky z kožky a stále tam nejaké sú, napadlo ma či to nemôže byť tým, že auto nevoskujem...? alebo že by kvalitou laku?
Tak leštil som to hlavne profi leštičkou kde nadstavíš otáčky, ale moja nieje normálne som si ju požičal v požičovni náradia za 10€. Brúsnu pastu mám ešte z nemecka značka Wurth.
Inak po škrabančekoch ani stopy, napadlo ma, keďže ho umývam tak často, nemá sa mi kde prach držať a potom mi to neobrusuje lak.
Podľa mňa kvalitou laku ani nevoskovaním to nebude, to skôr ten prach.
Ako už Diablik- Peťo naznačil dnes som bol u neho na nákupe. Filtre a žiarovečky dáke. Hodili sme reč a toto z toho vzišlo. Peťo má super nápady, len ma teraz napadá, že s nárazníku by som musel veľa rezať. Napadlo ma čo tak použiť krytku z Megane II. aj s hmlovkami. ten plast je úzky, rovný... uvidíme, každopádne mám chrobáka v hlave. Peťo musím častejšie chodiť.
P.s. plasty na motore:
-prebrúsené nápisy so hladka.
-základ na plasty
-plnič niekoľko vrstiev
-metalícký sprej
-transparentný lesklý lak
drží to úplne v pohode, vapkujem
P.s. plasty na motore:
-prebrúsené nápisy so hladka.
-základ na plasty
-plnič niekoľko vrstiev
-metalícký sprej
-transparentný lesklý lak
drží to úplne v pohode, vapkujem
- Přílohy
-
- 1.jpg (135.2 KiB) Zobrazeno 2661 x
-
- 2.jpg (130.08 KiB) Zobrazeno 2661 x
813- ten postup pri umývaní máme úplne rovnaký, až na to že ja umývam 2-3-krát ale do mesiaca ... k tomu prachu, vidíš to.. to ma nenapadlo, môže byť , uvidím ako bude auto vyzerať po zime, tiež by som chcel dať popri prelakovaní nárazníkov dať komplet preleštiť karosériu, kedže pár škrabancov sa najde aj na iných miestach, ale niekomu, kto sa tomu trochu rozumie (škoda , že nie si bližšie ), lebo ja mám s týchto vecí rešpekt.
- k tej mriežke, peťo mal ozaj super nápad, vyzerá to velmi zaujímavo, a nemám strach, že by si si s tým neporadil, ked pozerám ako pekne sa Ti podarilo zahladiť lišty v nárazniku , akorát rozmíšlam, či by nebolo lepšie otočiť ju tou širšou častou nahor a streknúť na bielo, aj ked to by potom vyzeralo dosť podobne ako origo nárazník s tou väčšou mriežkou
- k tej mriežke, peťo mal ozaj super nápad, vyzerá to velmi zaujímavo, a nemám strach, že by si si s tým neporadil, ked pozerám ako pekne sa Ti podarilo zahladiť lišty v nárazniku , akorát rozmíšlam, či by nebolo lepšie otočiť ju tou širšou častou nahor a streknúť na bielo, aj ked to by potom vyzeralo dosť podobne ako origo nárazník s tou väčšou mriežkou
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
Ráno sadnem do auta kuknem a teplota že 0 C. Takže zima sa už nenávratne blíži a ja som sa rozhodol prerobiť zimné papučky. Ako som tu už písal jedná sa o značku CMS rozmer 6J 14R ET netuším cca 25-35. Gumy 175/ 65 R14. Inak vedeli ste že gumy s profilom 65% sa radia medzi nízkoprofilové?
Už som ich mal primerané pri aute a sú cca 2cm vyššie ako moje 15". Takže totálne zapadnú do lemou.
Chystané zmeny:
-pretmelenie oškrenín od obrubníkov
-obrúsenie farby je na tom tmavá titánová metalíza žiadna strieborná, docela rarita
-zmena odtieňa laku varianty: -antracitová
-čierna lesklá
-nejaká matná zaujmavá napr. piesková
Farebné moc nechcem a biele už vonkoncom. Tak uvidíme kde to skončí žeby stickery?
Budem sem postupne dávať foto z repasovania, ešte som to nikdy nerobil tak to hádam vijde, inak budú na zimu plechotróny.
Už som ich mal primerané pri aute a sú cca 2cm vyššie ako moje 15". Takže totálne zapadnú do lemou.
Chystané zmeny:
-pretmelenie oškrenín od obrubníkov
-obrúsenie farby je na tom tmavá titánová metalíza žiadna strieborná, docela rarita
-zmena odtieňa laku varianty: -antracitová
-čierna lesklá
-nejaká matná zaujmavá napr. piesková
Farebné moc nechcem a biele už vonkoncom. Tak uvidíme kde to skončí žeby stickery?
Budem sem postupne dávať foto z repasovania, ešte som to nikdy nerobil tak to hádam vijde, inak budú na zimu plechotróny.
- Přílohy
-
- 2.jpg (96.85 KiB) Zobrazeno 2656 x
-
- 3.jpg (83.17 KiB) Zobrazeno 2656 x
-
- 1.jpg (104.76 KiB) Zobrazeno 2656 x
Matto píše:813- ten postup pri umývaní máme úplne rovnaký, až na to že ja umývam 2-3-krát ale do mesiaca ... k tomu prachu, vidíš to.. to ma nenapadlo, môže byť , uvidím ako bude auto vyzerať po zime, tiež by som chcel dať popri prelakovaní nárazníkov dať komplet preleštiť karosériu, kedže pár škrabancov sa najde aj na iných miestach, ale niekomu, kto sa tomu trochu rozumie (škoda , že nie si bližšie ), lebo ja mám s týchto vecí rešpekt.
No popravde takto opačne to zospodu kopíruje prelisy lízatka, teda ten uhol pekne pokračuje a zhora to zasa korešponduje zo svetlami s ich krajnou hranou a čierna dáva krásny kontrast z kožkou, bielej by už bolo asi moc. A išla by tá mriežka do lesklej čiernej možno aj s podnárazníkom...uvidíme čo vymyslí moja penaženka.
kludne dojdi,mam ju odlozenu..mozes urobit chalanom foto aj s otocenou mriezkou...inak ja som za tu ciernu,alebo za matnu ciernu...a lizatko nechaj take ake je...uz by tam bolo asi moc ciernej...neboj..ja budem mat podobne-casom ale minimalne rozdiely a plus mam aj hmlovky,tak to hned inak vynikne
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
Tak hošani disky postupne renovujem, ide to lepšie ako som čakal. Ten tmel krásne vypĺňa všetky ryhy na diskoch aj jemné škrabance. V návode je písané, že je odolný voči otrasom a nárazom, tak dúfam, že tak bude, hlavne pri stavoch našich ciest.
Zatiaľ mám spravený jeden disk cca. tak na 85%. Všetky ešte prestriekam plničom a potom farbou, ale ešte stále váham akou...
Zatiaľ mám spravený jeden disk cca. tak na 85%. Všetky ešte prestriekam plničom a potom farbou, ale ešte stále váham akou...
- Přílohy
-
- 1.jpg (115.17 KiB) Zobrazeno 2579 x
-
- 2.jpg (105.58 KiB) Zobrazeno 2579 x
-
- 3.jpg (127.61 KiB) Zobrazeno 2579 x
- intel_sk
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ahoj vyzera to pekne moja cinnost v zime bude podobna....ale nebolo lepsie dal dole gumy a tak renovovat?
Fiat Punto 1.7 TD SX60 46KW/4500min rv.96/MK1 silver flash
ex Polski Fiat 125p farba bordó
/http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=17556
ex Polski Fiat 125p farba bordó
/http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=17556