MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje:) - 813
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Všeználek
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje:) - 813
neda mi nereagovat...fakt precizna krasna robota...hlavne ta folia je profesionalne vymakana
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
- Reklama
Tiez sa pripajam,fakt pekna praca...pocitujes rozdiel v hrani po tom vytlmeni molitanom?Lebo molitan je priepustny(skuska jednoducha ze don fuknes a citis jak prejde vzduch) a asfaltove platy nie. Tak podla mna to nemoze mat az taky efekt..ale mozno sa mylim..a takisto zadne dvere by som asi tlmil posledne,dolezitejsi je kufor a podlaha v nom pokial mas dnu bednu. Aspon ja som to tak robil a vysledok je vyborny. Tak vela zdaru v pokracovaniach
Bravo 198 1.4 T-jet Sport
veľmi pekne napreduješ, len tak ďalej...
FIAT PUNTO CABRIO
miro,mas to velmi pekne....cista zavist
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
Chalani vďaka som rád, že sa vám to páči. Som o to viac potešený, že to ide tým správnym smerom...
Banshee: ahoj čo sa týka toho molitánu jasan že s STP to porovnávať nemožno, no ak vezmem do úvahy cenu za vytlmenie STP a molitánom, zvlášť pri Punte pre mňa je rozhodujúca cena. Neviem ako sa správa Punto vytlmené STP. Pre dokonalý výsledok treba tlmiť celé auto a to stojí cca 400 éčok. Ak by som ich mal investovať do auta tak rozhodne do kolies. Takže preto molitán. Čo sa týka tlmiacich vlastností, píšeš správne že to neutlmí všetko ale rozhodne je to už teraz tichšie a to ma ešte čakajú zadné tapacíri, strecha, podlaha. Ak by som to mal prirovnať k niečomu tak asi tak keď zaklopeš na dvere s molitánom a bez neho. Počuješ klopanie ale tlmene. Dvere a kufor som spravil za 7 éčko páni.
P.S. auto som tlmil kvôli cestám a nie hudbe. Ide zima a cesty budú rozbité plasty a kov studené tak nech to nerezonuje. Ale môj subjektívny pocit je, že aj basy sú plnšie a presnejšie.
Banshee: ahoj čo sa týka toho molitánu jasan že s STP to porovnávať nemožno, no ak vezmem do úvahy cenu za vytlmenie STP a molitánom, zvlášť pri Punte pre mňa je rozhodujúca cena. Neviem ako sa správa Punto vytlmené STP. Pre dokonalý výsledok treba tlmiť celé auto a to stojí cca 400 éčok. Ak by som ich mal investovať do auta tak rozhodne do kolies. Takže preto molitán. Čo sa týka tlmiacich vlastností, píšeš správne že to neutlmí všetko ale rozhodne je to už teraz tichšie a to ma ešte čakajú zadné tapacíri, strecha, podlaha. Ak by som to mal prirovnať k niečomu tak asi tak keď zaklopeš na dvere s molitánom a bez neho. Počuješ klopanie ale tlmene. Dvere a kufor som spravil za 7 éčko páni.
P.S. auto som tlmil kvôli cestám a nie hudbe. Ide zima a cesty budú rozbité plasty a kov studené tak nech to nerezonuje. Ale môj subjektívny pocit je, že aj basy sú plnšie a presnejšie.
Ahojte zopár noviniek odomňa:
-prečalúnil som riadiacu páku a ručnú páku.
-materiál je čierna koženka prešitá ako inak zelenou niťou.
-mám ešte zopár noviniek, ale pôjdem na vás postupne...
čekujte, šérujte, lajkujte...
-prečalúnil som riadiacu páku a ručnú páku.
-materiál je čierna koženka prešitá ako inak zelenou niťou.
-mám ešte zopár noviniek, ale pôjdem na vás postupne...
čekujte, šérujte, lajkujte...
- Přílohy
-
- 1.jpg (188.75 KiB) Zobrazeno 2790 x
-
- 2.jpg (132.9 KiB) Zobrazeno 2790 x
-
- 3.jpg (146.5 KiB) Zobrazeno 2790 x
-
- Všeználek
sup sup dalsie fotky....normalne nechapem jak sa s tym hrajkas...no ale rychlo dalej
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
za mě musím říct že se my víc líbil ten kostkovanej vzor ale práce super
Fiat punto sporting 1.2 16v
Facebook : Štěpán Kybal
Facebook : Štěpán Kybal
vdaka chlapajdy...
veľmi krásne spravené!!!!! normálne interier ti závidím:) nevieš odkial by sa dal zohnať ten stredový panel od popolníka ku šalt páke? ja ho nemám a chcel by som ho
[B]Fiat Punto 1.7TD 51kw[/b] egrOff katOff,podvozok -56/-60,holá rúra,čerpadlo + turbo+/Fmic In progress. Rozvod R.I.P 10 000 pred vymenou
Punto- http://tinyurl.com/8vkmzw2
[b][color=#FF0000]Diagnostika vozidiel Fiat,Alfa,Lancia,VW,Audi,Škoda,Seat.0915523690[/color][/b]
Punto- http://tinyurl.com/8vkmzw2
[b][color=#FF0000]Diagnostika vozidiel Fiat,Alfa,Lancia,VW,Audi,Škoda,Seat.0915523690[/color][/b]
Mne sa ho podarilo zohnať na vrakovisku aj s prahmi, tak popozeraj tam. Prípadne net inzeráty a ideš.
čo dodať...si macher
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
padla mi sanka z toho.... parada
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
Ahojte opäť zopár sľubovaných noviniek.
-carbón fólia na bumperi, celkom to spolu s predkožkou ladí. Som rád že som sa do toho dal, už dlhšie som to mal v hlave, len som stále váhal, a pritom stačilo tak málo.
-ťažné oko vo farbe. Ono už raz bolo, len bez plniču a nebolo to ono. Po polroku som to skúil znova a tentoraz s plničom a farbou tou, čo mám na brzdách. Pôjde ale dole, lebo naša legislatíva nepustí a nechcem riskovať pokutu.
-ďalšie neviditeľné zmeny- podarilo sa mi zohnať krytky aj s repro do palubovky, vymeniť pružinky na tiahlách dverí díki Pepo pomohlo to. Ak by ste mali niekto na predaj origo krykty repro do dverí dajte prosím vedieť.
ďalšie zmeny čoskoro...
-carbón fólia na bumperi, celkom to spolu s predkožkou ladí. Som rád že som sa do toho dal, už dlhšie som to mal v hlave, len som stále váhal, a pritom stačilo tak málo.
-ťažné oko vo farbe. Ono už raz bolo, len bez plniču a nebolo to ono. Po polroku som to skúil znova a tentoraz s plničom a farbou tou, čo mám na brzdách. Pôjde ale dole, lebo naša legislatíva nepustí a nechcem riskovať pokutu.
-ďalšie neviditeľné zmeny- podarilo sa mi zohnať krytky aj s repro do palubovky, vymeniť pružinky na tiahlách dverí díki Pepo pomohlo to. Ak by ste mali niekto na predaj origo krykty repro do dverí dajte prosím vedieť.
ďalšie zmeny čoskoro...
- Přílohy
-
- 1.jpg (66.1 KiB) Zobrazeno 2705 x
-
- 2.jpg (77.83 KiB) Zobrazeno 2705 x
-
- 3.jpg (157.8 KiB) Zobrazeno 2705 x
.
- Přílohy
-