som ta aj zabudol pochvalit za fotky

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
nabuduce sa tesim nato ako to poladis ty ked si vravel ze na buduci rok nieco male chystas drzim palceBorisRossi píše:Ó, díkškoda že bola väčšina rozmaznaná a musel som mazať, ťažko sa fotí a šoféruje naraz. Dúfal som že to všetci potiahnu až na Devín, ale v každom prípade zábavy bolo dosť, pán notár hodnotí ekšn veľmi kladne.
PS: neviem odkial ste počuli že výsledky sa vyhlasujú od tretieho miesta, ja som vždy najviac zvedavý na to prvé
no a práve preto sa to vyhlasuje od 3tiehoBorisRossi píše:Ó, díkškoda že bola väčšina rozmaznaná a musel som mazať, ťažko sa fotí a šoféruje naraz. Dúfal som že to všetci potiahnu až na Devín, ale v každom prípade zábavy bolo dosť, pán notár hodnotí ekšn veľmi kladne.
PS: neviem odkial ste počuli že výsledky sa vyhlasujú od tretieho miesta, ja som vždy najviac zvedavý na to prvé
ano ano ... diky fakt je dobrá... pobavila maPetkoPN píše:Pepoxx ja som ta cvakol v tej tazkej chvili na krizovatke:)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |