Zdravicko,
uz nejakou chvili vyhledavam cromu a zajmaly by me rozdily vybav EMOTION a DYNAMIC - nikde jsme to nenasel. - Takze kdyby se nasel nekdo, kdo tyto rozdily zna ci na ne ma odkaz, byl bych rad.
Diky za odpovedi
Rozdily verzi EMOTION a DYNAMIC
Moderátor: peta.smolik
-
- Fiaťák
Rozdily verzi EMOTION a DYNAMIC
Fiat Croma 2006 (pred FL) 1,9 JTD 16V EMO, panorama
- Reklama
-
- Fiaťák
Re: Rozdily verzi EMOTION a DYNAMIC
Tak jsem to nasel
Kdyztak jsou tu odkazy:
DYNAMIC:
EMOTION:
Jsou to srovnani ve verzi s manualem - s automatem by to melo byt stejne (+/- nejaky mensi rozdil)
Kdyztak jsou tu odkazy:
DYNAMIC:
Kód: Vybrat vše
http://www.zakruta.cz/automobil/fiat/croma/19-multijet-16v/dynamic-a/
Kód: Vybrat vše
http://www.zakruta.cz/automobil/fiat/croma/19-multijet-16v/emotion-a/
Ahoj kolego, zjištoval jsem výbavy u fiatu když jsem si kupoval svého mazla-facelift- tak jediná věc kdy na 100 % poznáš že je to emotion je ta že v loketní opěcre vzadu je držák na dvě pepsiny a sedadlo spolujezdce je sklopné dopřeru a uděláš z něj stoleček. Vše ostatní se dá doplatit a udělat z dynamiku tzv emotion. A hlavně to bude určitě dovoz a každá země měla verzi Emotion jinou. V německu je navíc výhřev sedadel. Doufám že ti to pomůže
-
- Fiaťák
Tak vzadu mam drzak na 2 pepsiny Ale ze bych si mohl udelat stolej ze spolujezdcovy sedacky....to teda nevim....sklopna je, ale jako stolek me to nenapadlo pouzit.
3 veci me ale stvou:
1. nemam el. sklopna zrcatka
2. samozrejme tebou zminovane vyhrivani sedacek neni (takze kuze bude v zime vesele chladit)
3. nemam destovy senzor - pro lenocha, jako jsem ja, to byl paradni vynalez (v mem byvalem voze)
samozrejme se da vsechno dodelat, ale neni to proste ono - je to jakobych si poridil dort a ty tresnicky nahore si musel vypestovat a dodat sam
3 veci me ale stvou:
1. nemam el. sklopna zrcatka
2. samozrejme tebou zminovane vyhrivani sedacek neni (takze kuze bude v zime vesele chladit)
3. nemam destovy senzor - pro lenocha, jako jsem ja, to byl paradni vynalez (v mem byvalem voze)
samozrejme se da vsechno dodelat, ale neni to proste ono - je to jakobych si poridil dort a ty tresnicky nahore si musel vypestovat a dodat sam
Tak já mám krom zrdcátek které se dávají za příplatu do všech verzí krom komfort sedaček elektrických s pamětí . tam by měli být staandart. WSedačka dostavba na tlačítko zapnou a vypnout je cca za 7 000 kus ve fiatě a je to do sedačky kterou tam máš.
Jen zkus mrknout jestli ho tam nemáš je z čela sedačky u řidiče na levé straně nad pákou pojezdu. Je divné že na kůži není výhřev
uvidíš jestli najdeš
Jen zkus mrknout jestli ho tam nemáš je z čela sedačky u řidiče na levé straně nad pákou pojezdu. Je divné že na kůži není výhřev
uvidíš jestli najdeš
-
- Fiaťák
Predpokladam, ze mam Dynamic s priplatkovymi prvky. To je nejrozumnejsi vysvetleni.
Sedadla nemam v elektrice - ale to je to posledni, co by me stvalo.
Jen me spise zajimalo, co opravdu mam
Takze sedadla v elektrice a vyhrev nemam (ten vyhrev bude v zime sranda - kdyz mam kuzi).
Ale destovy senzor a ty zrcatka v elektrice me trochu stvou. Kdyz jsem mival "destak", tak jsem se nestaral o neustale prepinani packy steracu (lenost je svina).
Dokonce i vykon 1.9 JTD 110kW mi neprijde kdovico. To muj byvaly Seat Toledo 1M byl vetsi trhac asfaltu a to jsem mel 1.9 TDi 81kw (pravda, sice na cipu na 110 kw a 340Nm).
Ale to je napsano jen tak (papirovy vykon nemusi zase az tak presne odpovidat realite)....tyhle 2 auta se srovnat nedaji. Seat byl dobry na blbnuti, ale Cromule je zase pohodlna a mnohem vyuzitelnejsi jako rodinny vuz.
Sedadla nemam v elektrice - ale to je to posledni, co by me stvalo.
Jen me spise zajimalo, co opravdu mam
Takze sedadla v elektrice a vyhrev nemam (ten vyhrev bude v zime sranda - kdyz mam kuzi).
Ale destovy senzor a ty zrcatka v elektrice me trochu stvou. Kdyz jsem mival "destak", tak jsem se nestaral o neustale prepinani packy steracu (lenost je svina).
Dokonce i vykon 1.9 JTD 110kW mi neprijde kdovico. To muj byvaly Seat Toledo 1M byl vetsi trhac asfaltu a to jsem mel 1.9 TDi 81kw (pravda, sice na cipu na 110 kw a 340Nm).
Ale to je napsano jen tak (papirovy vykon nemusi zase az tak presne odpovidat realite)....tyhle 2 auta se srovnat nedaji. Seat byl dobry na blbnuti, ale Cromule je zase pohodlna a mnohem vyuzitelnejsi jako rodinny vuz.
Většina Crom byla dovezena z Itálie, kde vyhřívaná sedadla nejsou standart. Sám mám emotion z Itálie. Sedačky nemám v elektrice a nejsou vyhřívaný (mě to v zimě neobtěžuje),dále mám prosklenou střechu, kůži, navigaci,zrcátka v elektrice, dvojitý dno v kufru,veškerou bezpečnostní výbavu,xenony . Nemám dešťový a světelný senzor, sub v kufru a el. sedačky.
Každopádně, pokud Vás mrzí, že nemáte vyhřívaný sedačky, tak není problém si je dodělat. Existuje druhovýroba za cca 1000-1500 za kus(sedadlo), samozřejmě nepočítám práci k tomu.
Každopádně, pokud Vás mrzí, že nemáte vyhřívaný sedačky, tak není problém si je dodělat. Existuje druhovýroba za cca 1000-1500 za kus(sedadlo), samozřejmě nepočítám práci k tomu.
Fiat Croma 2,4 jtdm emotion