fiat stilo radio nastaveni
Moderátor: peta.smolik
fiat stilo radio nastaveni
mam prozbu dřive me radio zaclo hrat po zapnuti kličku a vypinalo se po vypnuti kliče nyní me hraje jen pokud zmacknu zapnuti tlacitkem a vypnuti se musi taky tlacitkem ma nekdo skušenost co mam spatně nastaveny mam original radio a stilo 2002 jtd 85kw
- Reklama
- elvis.jarous
- Zkušenej Fiaťák
Re: fiat stilo radio nastaveni
Nevim,
nepoužíval jsem nikdy tuto funkci. Pro baterii je lepší zapnout až po startu. To samý světla.
nepoužíval jsem nikdy tuto funkci. Pro baterii je lepší zapnout až po startu. To samý světla.
Fiat Stilo multiwagon 1.9 JTD 16V 103KW 6q
Ø 5,6 l
min.Ø 3,6Litrů
Škoda 100L rv.1976
ex-Škoda Octavia 1,6 SR 74KW Liftback rv.99
ex-opel corsa 1.3 i 3door rv.87
ex-Škoda 105 l rv.87
ex-škoda 120S rally-pokus o repliku
ex-2x škoda 100L modrá
FiatEcuscan+kabel
Ø 5,6 l
min.Ø 3,6Litrů
Škoda 100L rv.1976
ex-Škoda Octavia 1,6 SR 74KW Liftback rv.99
ex-opel corsa 1.3 i 3door rv.87
ex-Škoda 105 l rv.87
ex-škoda 120S rally-pokus o repliku
ex-2x škoda 100L modrá
FiatEcuscan+kabel
Vím a i používám
Základ je si přečíst manuál k rádiu tato funkce je popsaná na stránce 22,doufám že nebudeš číst jen tuto stránku a přelouskáš to celé i když to jen naskenované,je tam plno zajímavých funkcí , já třeba používám automatické zesilování zvuku podle rychlosti vozu mám to nastaveno na +3.
A protože tady nejde vložit větší soubor než 2 mb,což jsem teď zjistil tak tady máš odkaz na onen manuál k rádiu.
https://rapidshare.com/#!download|174p1 ... p|3041|0|0" onclick="window.open(this.href);return false;
Základ je si přečíst manuál k rádiu tato funkce je popsaná na stránce 22,doufám že nebudeš číst jen tuto stránku a přelouskáš to celé i když to jen naskenované,je tam plno zajímavých funkcí , já třeba používám automatické zesilování zvuku podle rychlosti vozu mám to nastaveno na +3.
A protože tady nejde vložit větší soubor než 2 mb,což jsem teď zjistil tak tady máš odkaz na onen manuál k rádiu.
https://rapidshare.com/#!download|174p1 ... p|3041|0|0" onclick="window.open(this.href);return false;
nic sem tam nenasel asi blbe ctu
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
On ten návod je sice obsáhlej, ale já jsem tam třeba nenašel, jak se dostanu do druhé úrovně menu... Nicméně je to tak, že se tlačítko "menu" zmáčkne dlouze. V tomto menu "druhé úrovně" se najde položka "AUTO" a šipkama pro posun skladeb na CD se nastaví "AUTO:ON" a je to. Rádio se potom zapíná a vypíná klíčkem, když je klíček vypnutý, jde zapnout knoflíkem...Jinak je to v tom návodu na obrázku č.24
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...
mám ešte takú otázku, ohľadne origo rádia v stile, vie niekto ako zrušiť ten 20 minútový mód po zapnutí rádia? dosť mi to vadí a nikde som to nemohol nájsť...
Fiat Stilo 1.9 JTD
ten nezrušíš, je to udělaný proto aby se nevybila baterie když ho zapomeš vypnout
FIAT Marea Weekend 1,6 16V SX GRIGIO VINCI SM. MET.
FIAT Stilo 1,6 I.E. 16V SW červená
FIAT Stilo 1,6 I.E. 16V SW červená
už som sa pýtal aj na inom fóre, ale dík, nedá sa to, ale je to aj logické.., stáva sa mi to najmä vtedy keď musím na niekoho čakať a bohužiaľ to vždy prekročí ten 20 min limit
Fiat Stilo 1.9 JTD