Fiat Stilo zadní mlhovky
Moderátor: peta.smolik
-
- Začátečník
Fiat Stilo zadní mlhovky
zdarec chci se zeptat jak bych nacpal do světel z modelu 2002 mlhovky. Já mám tu novější verzi 2005 a mlhovky mám ve světle normálně ale chci si ty světla prohodit s kámošem co má verzi 2002 a on ty mlhovky má vedle spz. A když prohodíme ty samotný světla tak mu mlhovky zůstanou protže je má vedle spz ale já co dostanu ty jeho světla tak ve vnitř ty mlhovky nejsou. Tak jak to províst nevíte ? Doufám že jste můj dotaz pochopily
- Reklama
Re: Fiat Stilo zadní mlhovky
Jednoduchá rada vyměnte i zadní dveře a je po problému,akorát je třeba prohodit SPZ
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
-
- Začátečník
Nebudu kvůli svělům přehazovat celý dveře kor když jsou v jiné barvě. A stejně já chci jen ty světla a ty mlhovky co má vedle spz se mi nelibí ty právě nechci já chci jen ty světla
- elvis.jarous
- Zkušenej Fiaťák
Tak si tam dej mlhovky z trambuse, když chceš tunit. Nechápu v čem chceš jako poradit, jako jak vyrobit z nemlhovky mlhovku nebo co? Kombi má sdružené svítilny a pětidvířko má jinak světla, má mlhovky extra u SPZ jinej rozdíl neznám. Asi nejsem dost uvědomělej.
Je to kombi, hatchback nebo kupé?
Asi to bude pětidvéř, ne? koukám na fotky a nevidím moc rozdílu.....Můžeš sem šoupnout dva obrázky těch světel 2002 a 2005?
Ať jsme moudřejší?
Asi to bude pětidvéř, ne? koukám na fotky a nevidím moc rozdílu.....Můžeš sem šoupnout dva obrázky těch světel 2002 a 2005?
Ať jsme moudřejší?
Fiat Stilo multiwagon 1.9 JTD 16V 103KW 6q
Ø 5,6 l
min.Ø 3,6Litrů
Škoda 100L rv.1976
ex-Škoda Octavia 1,6 SR 74KW Liftback rv.99
ex-opel corsa 1.3 i 3door rv.87
ex-Škoda 105 l rv.87
ex-škoda 120S rally-pokus o repliku
ex-2x škoda 100L modrá
FiatEcuscan+kabel
Ø 5,6 l
min.Ø 3,6Litrů
Škoda 100L rv.1976
ex-Škoda 105 l rv.87
ex-2x škoda 100L modrá
FiatEcuscan+kabel
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tak se hned nerozčiluj... Rozdíl tam právě že je. Kámoš bude mít mlhovky dvoje a tady kolega žádný, tak se ptá jak to udělat...A co dvouvláknová žárovka 5/21W, třeba by tam šla nějak zabastlit...elvis.jarous píše:Tak si tam dej mlhovky z trambuse, když chceš tunit. Nechápu v čem chceš jako poradit, jako jak vyrobit z nemlhovky mlhovku nebo co? Kombi má sdružené svítilny a pětidvířko má jinak světla, má mlhovky extra u SPZ jinej rozdíl neznám. Asi nejsem dost uvědomělej.
Ať jsme moudřejší?
2005_5D
2002_5D
Naposledy upravil(a) proch dne 18 srp 2012, 12:54, celkem upraveno 6 x.
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...
Proch : to jsou přesně ty světla ten kámoš je má z mlhovkama u spz a já ty mlhovky mám v tom celým červeným světle. A když se to prohodí tak jak říkáš on bude mít 2 mlhovky a já žádný protože dostanu ty jeho světla s tím bílým pruhem uprostřed a tam ty mlhovky nejsou. A prohazovat celý dveře nechci protože se mi nelíbí ty mlhovky u spz. Ta žárovka5/21 W by se tam dala dát jenže se na to nedá koupit patice ... Tak fakt nvm
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem tě pochopil, mě se ty starý světla taky víc líběj...Ale to budeš muset pohledat někde v "kůlně u dědka" nějaký patice třeba ze starý škodovky, a nějak to dovyrobit, prostě jak se říká "zbastlit", všechno se dá, jen to chce nápad a šikovný ruce...
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...
Jak říká mistr Proch.
Potunit světlo ale s tím, že na STK tě třeba pošlou kam si.patice ze škodovek na dvouvlákna mám doma hafo ale do tohohle bych se asi nepouštěl.Taky jak to bude svítit. To je otázka.
Takže zlom vaz.
Potunit světlo ale s tím, že na STK tě třeba pošlou kam si.patice ze škodovek na dvouvlákna mám doma hafo ale do tohohle bych se asi nepouštěl.Taky jak to bude svítit. To je otázka.
Takže zlom vaz.
Ø 5,6 l
min.Ø 3,6Litrů
Škoda 100L rv.1976
ex-Škoda 105 l rv.87
ex-2x škoda 100L modrá
FiatEcuscan+kabel
Ø 5,6 l
min.Ø 3,6Litrů
Škoda 100L rv.1976
ex-Škoda 105 l rv.87
ex-2x škoda 100L modrá
FiatEcuscan+kabel
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Jak bude svítit ta "dobastlená" mlhovka, nebo koncové? Ono totiž na 5D 2005 koncová svítí dost mizerně, (sem to tuhle zkoumal) pohoršit si snad ani nemůže. Já bych do toho šel, kdyby se ke mě ty světla nějak "přikutáleli" jsou hezčí a na technický si toho nevšimnou, zapneš mlhovky, rozsvítí se to víc a prošels...
Ještě bych nespoléhal na počítač ,jestli si toho na STK nevšimnou tak počítač určitě jo.Bude s té patice větší odběr a bude vyhazovat chybu ,šlo by to upravit nějakým odporem ........ ,ale jestli to bude fungovat toť otázka. Bude to stilem pokus omyl.A nebo ji našroubovat na nárazník
http://www.galax.cz/PRODUCTDETAIL.ASPX?EID=117523" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.galax.cz/PRODUCTDETAIL.ASPX?EID=117523" onclick="window.open(this.href);return false;
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Na to vlákno 21W se musí přivést napětí, které napájí mlhovku a ty dráty mu tam budou evidentně přebejvat... Dvouvláknová žárovka, zapojení jako dvě oddělená světla...ta žárovka má dva obvody Žádný pokus omyl, to musí normálně makat...Jako kdysi brzdovky.idefix píše:Ještě bych nespoléhal na počítač ,jestli si toho na STK nevšimnou tak počítač určitě jo.Bude s té patice větší odběr a bude vyhazovat chybu ,šlo by to upravit nějakým odporem ........ ,ale jestli to bude fungovat toť otázka. Bude to stilem pokus omyl.A nebo ji našroubovat na nárazník
Přeji hodně uspěchů
Přeji hodně uspěchů
- elvis.jarous
- Zkušenej Fiaťák
Se zapojením by neměl bejt problém, musí od originálních mlhovek vzít dráty a napájet s nima "tuningový".Nic víc.
Ale jak to bude svítit, to nevim. Na technický asi nemaj šablonu jak který auto má svítit. Ale když se jim to nezdá tak tě můžou poslat pryč.
No, uvidíš sám.
Ale jak to bude svítit, to nevim. Na technický asi nemaj šablonu jak který auto má svítit. Ale když se jim to nezdá tak tě můžou poslat pryč.
No, uvidíš sám.
Ø 5,6 l
min.Ø 3,6Litrů
Škoda 100L rv.1976
ex-Škoda 105 l rv.87
ex-2x škoda 100L modrá
FiatEcuscan+kabel
Ø 5,6 l