Dobry den,
-chtel bych zakoupit do Cromika (Nueva) 2DIN radio, ale moc se v teto veci neorientuji. Samozrejme chci (jako kazdy z nas) co nejvice muziky za rozumny peniz.
-Chystam se ho zapojit (ci nechat zapojit) na stavajici repro (v predchozim aute jsem mel na koncernovych VW reprech radio Pioneer deh 6400bt a byla tam znatelna zmena). Mozna po case dokoupim jine repro - momentlane to neni v planu.
-Vyzaduji funkci BT, kvuli HF. Urcite bych i vyuzil ovladani na volantu (ale nevim, co vse k tomu potrebuji). - Moznost navigace by byla sice fajn, ale to uz asi bude jina cenova relace
- V merku mam znacky Pioneer a Kenwood (Clariony a Alpiny [ktere jsem v posledni dobe slysel] mne zklamaly).
- prevazne budu poslouchat mp3 - nejsem netopyr, abych plne vyuzil (v aute) bezztratove formaty a radio. Video moc neresim (na to jsou jine pristroje).
Dekuji za Vase podnetne navrhy a zkusenosti
PROSIM O PREMISTENI DO AUTO-HIFI - spletl jsem si sekci
Nove radio do Cromy (Nueva) - tipy a rady
Moderátor: peta.smolik
-
- Fiaťák
Nove radio do Cromy (Nueva) - tipy a rady
Fiat Croma 2006 (pred FL) 1,9 JTD 16V EMO, panorama
- Reklama
-
- Fiaťák
Re: Nove radio do Cromy (Nueva) - tipy a rady
Mnou vybrane radio:
Pioneer FH-P80BT
A ted se chci zeptat, co vse jeste potrebuji k pripojeni tohoto radia - jaky ramecek a jake propojky, abych mohl toto radio ovladat z volantu.
Predem dik za radu
Pioneer FH-P80BT
A ted se chci zeptat, co vse jeste potrebuji k pripojeni tohoto radia - jaky ramecek a jake propojky, abych mohl toto radio ovladat z volantu.
Predem dik za radu
-
- Fiaťák
Pekny den,
autoradio jiz mam, ale dosel jsem k problemu - Fiat nema standartni zapojeni ISO konektoru? -Musim prepinovat konektor?
autoradio jiz mam, ale dosel jsem k problemu - Fiat nema standartni zapojeni ISO konektoru? -Musim prepinovat konektor?
-
- Fiaťák
Konektor prepinovan metodou - pokus a omyl...odnesla to jen jedna pojistka v motorovem prostoru (na radio) , ale uz to vsechno jede
Ahoj mam takovou otazku mam Cromu r.v.2009 mam tam origo radiomchtěl bych poradit našel jsem tohle bude tam fungovat http://www.autoradiaeonon.cz/eonon/esho ... -Bluetooth" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Fiaťák
Melo by, ale pokud to je jako Pioneer, tak se priprav na solidni "polechtani nervu" pri instalaci.
Kdyz to chces pripojit natvrdo, tak je to v pohode. Pokud to chces na klicek, tak musis tahat kablik od pojistek.
Kupoval jsem k Pioneeru original ramecek do cromy (kompletni i s instalacni sadou) a diky tomu, ze radio (tatranku) potrebuju i vytahovat (mam AVH-P8400BH a na sidlistich je na muj vkus moc fetaku a zlodeju), tak prisel na radu Dremel a uprava ramecku na miru (neslo nechat vysunout radio, tak jsme rozsiroval otvor).
A momentalne mam pripojeno k originalnim repro, ktere nejsou kdovico, ale hrajou. Problem je, ze kdyz to osolis, tak nerezonuji repraky, ale cele tapece - Takze se upravam nevyhnes.
Jestli neni ve finale jednodussi, dat nekomu par korun, za profesionalni instalaci.
Kdyz to chces pripojit natvrdo, tak je to v pohode. Pokud to chces na klicek, tak musis tahat kablik od pojistek.
Kupoval jsem k Pioneeru original ramecek do cromy (kompletni i s instalacni sadou) a diky tomu, ze radio (tatranku) potrebuju i vytahovat (mam AVH-P8400BH a na sidlistich je na muj vkus moc fetaku a zlodeju), tak prisel na radu Dremel a uprava ramecku na miru (neslo nechat vysunout radio, tak jsme rozsiroval otvor).
A momentalne mam pripojeno k originalnim repro, ktere nejsou kdovico, ale hrajou. Problem je, ze kdyz to osolis, tak nerezonuji repraky, ale cele tapece - Takze se upravam nevyhnes.
Jestli neni ve finale jednodussi, dat nekomu par korun, za profesionalni instalaci.