MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje:) - 813
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje:) - 813
dobreeee.... mne sa tiez viac paci ked je intros ladeny proste do sedej farby ako ked si da niekto vetraky a tie stredove panely do farby auta...
Punto Cabrio
- Reklama
super, nesklamal si ... GTčkový introš má proste niečo do seba. parádička, ale priznám sa, to káro mi bude trošku chýbať, ale zasa je pravda, že k tomuto interieru sa viac hodí ten karbon, budeš ním obliepať aj zvyšok interieru, či necháš niekde aj káro? a inak, čo vravíš na sedačky, celkom rozdiel oproti tým klasickým podľa mňa ... a hod ešte foto motora, som zvedavý ako si ten filter vyriešil
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
sanka dolu sefe neni co dodat..kraasa
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
-
- Všeználek
ty chlape dobre to je, i ked aj to karo malo daco do seba, tie tapacira to je nezohnatelne zbozi..jeden cas som ich zhanal ale som sa na to vys**l a dal som dokopy svoje povodne...inak pozeram ze aj ty si jeden z nas stastlivcov co mame siber.. len ma zaujima, ci si s nim nieco robil, lebo mne ta roletka tak trepe pri prejazde nerovnostami, ze mam chut ju odtial vyrvat a vyhodit von oknom a este aj po nej prejst ... dumem co s tym ale tak aby to splnilo ucel a aby to zaroven aj nejako vyzeralo
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
PuntoRacer- s tou roletkou som si aj ja užil svoje, pomôže, ked na jej koniec a začiatok nalepíš kúsok molitánu
-
- Všeználek
z oboch stran? na porazenie s tym buchanim a rovno nad hlavou
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
PuntoRacer- som to troška poplietol, dnes som sa na to díval(robil som to asi 2-3roky dozadu) a ten molitán mám nalepený na prednom konci šíbru, na spodnej strane samozrejme, ak chceš odfotím Ti to cez víkend.
Ciao, čo sa týka šíberu mám ho iba vyklápací bez roletky značka Zani a vôbec netečie. K tomu káru no ono nezmizne úplne ostane na A a B stĺpikoch, vnútornom spätnom zrkadle a možno očalúnim strop. Čiže horná polovica interiéru ostane károvaná- svetlá. Naopak spodná časť bude tmavá. Karbón nebude úplne všade dávkujem ho rozumne, aby ho nebolo veľa a zameriavam sa na miesta, kde by bol logický (jednodielne plasty) a kde by ho aj výrobca použil. To isté sa týka aj metalickej farby ( granitová šedá), tú tiež striekam na miesta, kde to majú autá ako doplnkovú/ vyššiu výbavu. Takže nič násilné, alebo do očí bijúce, skôr objavovanie detailov tvoriacich celok.
Bohužial teraz sa nemôžem autu venovať naplno, ale hádam o pár dní sa to zmení a ja sa s vami podelím o novinky takže čekujte, lajkujte, šérujte.
P.S. celoslovenský zraz nestíham, budem mimo SR, tak sa snažte tí čo máte dobré foťáky aby som z toho niečo mal... ...vidíme sa na zlatých...
Bohužial teraz sa nemôžem autu venovať naplno, ale hádam o pár dní sa to zmení a ja sa s vami podelím o novinky takže čekujte, lajkujte, šérujte.
P.S. celoslovenský zraz nestíham, budem mimo SR, tak sa snažte tí čo máte dobré foťáky aby som z toho niečo mal... ...vidíme sa na zlatých...
Prihadzujem troška archívnych fotografií, ktoré som sem nedával a sú z rôzneho obdobia. Tak spomienkové foto tu:
- Přílohy
-
- 01.jpg (146.36 KiB) Zobrazeno 2513 x
-
- 03.jpg (118.87 KiB) Zobrazeno 2513 x
-
- 02.jpg (117.78 KiB) Zobrazeno 2513 x
.
- Přílohy
-
- pritmavovanie smeroviek pomocou fólie...
- 07.jpg (120.86 KiB) Zobrazeno 2512 x
-
- farbičkoval som...
- 04.jpg (119.23 KiB) Zobrazeno 2512 x
-
- troška si klakol
- 06.jpg (97.55 KiB) Zobrazeno 2512 x
Mirec nemohol by si sem hodiť taký stručný návod na leštenie hlinnika, resp. diskov, chcem si skúsiť vyleštiť víko ventilov, čo-to už som vygooglil, ale kedže si sa s tými diskami pekne pohral, tak som zvedavý ako si postupoval Ty, lebo v každom návode, čo som čítal, píšu niečo iné
No ja som postupoval takto:Matto píše:Mirec nemohol by si sem hodiť taký stručný návod na leštenie hlinnika, resp. diskov, chcem si skúsiť vyleštiť víko ventilov, čo-to už som vygooglil, ale kedže si sa s tými diskami pekne pohral, tak som zvedavý ako si postupoval Ty, lebo v každom návode, čo som čítal, píšu niečo iné
-šmirgel 180, 240, 320, 400 všetko nasucho
-šmirgel 400, 600, 800, 1000, 1500, 2000 všetko namokro
- pasta langsol
-dá sa to robiť ručne prípadne excentrom. pri práci používať jarovú vodu na čistenie.
...a silno vela trpezlivosti...no ak sa ti to podari dam sa na to aj ja...
díky, tou pastou si to leštil ako, iba ručne nejakou handričkou, alebo strojovo? inak na bazoši som našiel celkom zaujímavu sadu na leštenie Al, vážne nad tým uvažujem: http://dom.bazos.sk/inzerat/17173054/Sa ... tackou.php" onclick="window.open(this.href);return false;
pastou iba strojovo a zľahka...ale dá sa aj ručne
ok,ešte raz vdaka, budem mať zasa zábavku ...