Automat 1,9JTD vs. 2,4JTD
Moderátor: peta.smolik
Automat 1,9JTD vs. 2,4JTD
Čital som o 2,4 JTD ale ako funguje automat s 1,9 JTD? Chcem ju kupit a viem už že to bude automat ale neviem sa rozhodnut ci 1,9JTD,alebo 2,4 JTD. Mam doma 156 2,4 JTD a spotrebu okolo 6 litrov ale ked citam o Crome 2,4 JTD tak ta ma spotrebu cca 9 litrov a 1,9 JTD sa my zda slaba na take tazke auto. Ake mate skusenosti?
- Reklama
Re: Automat 1,9JTD vs. 2,4JTD
kup 2.4 a nech vyndat filtr pevnych castic,stejne by byl pravdepodobne funkcni tak z poloviny a usetris na spotrebe litr ,2.4 kdyz se o ni staras je dobry motor
sami ho mame ve 159 a ma 280tkm a porad slape v puvodni konfiguraci
kup 2.4 a nech vyndat filtr pevnych castic,stejne by byl pravdepodobne funkcni tak z poloviny a usetris na spotrebe litr ,2.4 kdyz se o ni staras je dobry motor
Ahoj nevim jak si se rozhodl ale ja mám 2,4JTD (147kw) s automatem i s filtrem pevnych častic a ta spotřeba je okolo 9 litrů hlavně hlavně kdiž použivaš klimu ( no po pravdě kdo by ji nepoužival v letě asi nějaky divny člověk ) když nebyla klima potřeba tak průměr byl okolo 8,3. To jezdim normalně 1/2 město a druha 1/2 silnice I.třidy no když je to takto a ujedeš na otočku řekněme 150km a vice tak neni problem mit průměr i 7 na sto. Nejvic ale 2,4 JTD vyhovuje dalka a a¨dalnice (nejlepe Německa tam neni třeba hlidat rychlost) s cestovni rychlosti okolo 160km v hod. to pc ukazoval mezi 5,5 až 5,7 na sto.Lukas610 píše:Čital som o 2,4 JTD ale ako funguje automat s 1,9 JTD? Chcem ju kupit a viem už že to bude automat ale neviem sa rozhodnut ci 1,9JTD,alebo 2,4 JTD. Mam doma 156 2,4 JTD a spotrebu okolo 6 litrov ale ked citam o Crome 2,4 JTD tak ta ma spotrebu cca 9 litrov a 1,9 JTD sa my zda slaba na take tazke auto. Ake mate skusenosti?
Přeji ti že jsi snad vybral dobře