Lenže my nehladáme farebnú kombináciu... My to totiž máme v rukách a robíme to... Mimochodom- Je to "dosť náročné" biela a modrá... teda pre laika... Ale inak je to iba o napätiach, prúdoch, cínu, pájkovačke....
Takže sa tu kľudne všetci chválte, píšte návody, ale len to, čo máte vyskúšané!!! sporting by vedel básne písať o modrom podsvietení...
5-ko píše:
Lenže my nehladáme farebnú kombináciu... My to totiž máme v rukách a robíme to... Mimochodom- Je to "dosť náročné" biela a modrá... teda pre laika... Ale inak je to iba o napätiach, prúdoch, cínu, pájkovačke....
Takže sa tu kľudne všetci chválte, píšte návody, ale len to, čo máte vyskúšané!!! sporting by vedel básne písať o modrom podsvietení...
Hele 5-ko....ja sa tu nicim nechvalim .....jenom jsem nahodou na netu narazil na tuhle barevnou variantu...tak jsem ji sem hodil ,aby mel kazdej predstavu jak by to asi vypadalo ....
To KAKIN: No ako inspiracia pre niekoho moze byt. Druha vec je realita a funkcnost. Cerveny display bude katastrofa bo z neho figu vycitas. Udaje splynu s podsvietenim a nehovoriac o tom ako cervena taha oci. Mal som modry a prerobil som na biely. Display je super citatelny,nic nemusis lustit a jas som nastavil tak aby nerusil pri jazde. Ale aj tak by to chcelo nieco echt, uplne netradicna farba, pripadne plazmu
Sob píše:Ahoj,vim jak je tezke sehnat budiky,nasel jsem je na netu a jen zkusmo upravil,pokud by chtel nekdo bile neni problem,mam budiky s otackomerem i s hodinama S55.Staci mi jen odepsat tady na foru a poslu klidne na mail(GRATIS) Staci upravit ve photoshopu,vysekat na plotru dat folii dle libosti a je skoro hotovo Špuntum zdar