MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje:) - 813
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- intel_sk
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje:) - 813
cauves..kurna je to pekne a disky su nadherne...ak sa clovek ma cas bavyt a hlavne kde to vsetko realizovat.davam klobuk dole krasa....
Fiat Punto 1.7 TD SX60 46KW/4500min rv.96/MK1 silver flash
ex Polski Fiat 125p farba bordó
/http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=17556
ex Polski Fiat 125p farba bordó
/http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=17556
- Reklama
Čaves no s tým časom je to už horšie keďže mi skončila škola a mám prázdniny stále makám v robote. Jedno umytie mi zabere hodinu a ak chcem ešte niečo popritom spraviť málokedy mi to vyjde. No a kde to robiť, tiež dobrá otázka, boli časi keď aj na sídlisku som makal, dnes doma za bránou, ale hodila by sa garáž aspoň na zimu.intel_sk píše:cauves..kurna je to pekne a disky su nadherne...ak sa clovek ma cas bavyt a hlavne kde to vsetko realizovat.davam klobuk dole krasa....
Nad difúzorom som rozmýšlal, len páčia sa mi také aké ma Clio RS. Idem pozret ten MS design.dubi píše:Mně se to líbí tak, jak to je. Interiér je strašná pecka. Ten box bych nedával, když už, tak příčníky s tím deflektorem, to by se k tomu mohlo hodit.
Ještě bych možná dozadu dal ten nástavec nárazníku od MS Design, pak by to ladilo výškově s prahama i s předním nárazníkem. Ale to už je věc názoru...
Diki za pochvalu
Stále špekulujem nad týmto dať ich do farby...alebo fólie ono je to jedno len nech sú farebné
- Přílohy
-
- 09.jpg (123.37 KiB) Zobrazeno 2682 x
Tak tieto disky z Alfa Romeo 5Loch telephone asi pojdu na auto ak sa mi ich podarí zohnať a budú sa striekať možno aj touto farbou. Čiže tie moje budú na predaj...ak by mal niekto záujem.
- Přílohy
-
- 002.jpg (98.69 KiB) Zobrazeno 2678 x
na tých lančiackých elektrónoch tá modrá vyzerá no neviem to popísať proste to nemá chybu....
k tej bielej sa tohodí ako keby to tak už malo byť...
potom tá tirkysová a kriklavo zelená vyhráva u mna
k tej bielej sa tohodí ako keby to tak už malo byť...
potom tá tirkysová a kriklavo zelená vyhráva u mna
-
- Všeználek
u mna asi tyrkysova
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
Facebook ---> Peto Hidasi
nebud chuj nechaj to lestene
one world, one dream, one car
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tie co mas teraz nechaj lestene ak to zmenis dodzubes to,a tie alfacke ta modra je tam super,ale tie co mas su pekne disky a nefarbi ich ..povedal som ze nik skoro take nema skoda ich aj predat ),nehcaj si ich do zalohy obmeny )
Máte prvdu, leštené ostanú leštené, ale tie Alfácke mi nedajú spať...
ani mne, už dlho po nich poškuľujem813 píše:Máte prvdu, leštené ostanú leštené, ale tie Alfácke mi nedajú spať...
FIAT PUNTO CABRIO
Hellou po dlhšej dobe zopár noviniek, ale nie všetko prezradím aspoň zatiaľ. Konečne mám v aute kormidlo z Fiatu Coupe, nesadolo ako inak, keďže nemám servo musel sa tisíchran obrúsiť a prevariť z mojho starého volantu. Výsledok: mrte roboty a peniaze zasa bokom vyhodené. Ale je to už na aute a volant mám aj s Airbagom, ktorý nevyužijem, čiže ak by mal niekto záujem tak viem posunúť. Zmena oproti sérií neskutočná, podobne ako stredový tunel, krátka riadiaca páka a pod. Dúfam, že aj plánované zmeny sa budú niesť v duchu ladenia k lepšiemu. Auto šlape ako má chvala bohu, som pred technickou a výmenou oleja, ale nič tragické. O novinkách, ktoré sa udejú čoskoro budem informovať a podelím sa s vami o foto dokumentáciu.
už teraz som zvedav
aj jaaa
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
Páni moje punto je na predaj,
........... teda veci z neho. Niektoré aj podarujem: Sedačky komplet, vnútorné tapacíry, mech. stah. okien ak máte niekto záujem, prídite si po to, inak vyhadzujem.
o zmenách, ktoré sa udiali už onedlho.
........... teda veci z neho. Niektoré aj podarujem: Sedačky komplet, vnútorné tapacíry, mech. stah. okien ak máte niekto záujem, prídite si po to, inak vyhadzujem.
o zmenách, ktoré sa udiali už onedlho.