MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje:) - 813
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje:) - 813
Banshee-
ahoj čo sa týka laku hej bol to celolak aj keď to je možno silné slovo. Okrem strechy sa lakovalo celé auto, a prahy s podnárazníkom som nechal neskôr dostreknúť, čo trošku vidno na odtieni (biela sa triafa najhoršie), ale čo už. Nabudúce budem trpezlivý a až keď bude auto v kope pojde do pece. Ale budem ho preleštovať onedlho, predsa len má dáky ten piatok aj zimu za sebou a pod.
Kovvalsky-
no hej kauza krytky, to že sú vôbec na aute je úkaz sám o sebe, rozmýšlal som o nich už odkedy mám kolesá, niečo vyše dvoch rokov. Odrádzalo ma iba to, že to bez nich vyzerá športovejšie, bohužial auto mám na denné jazdenie a parkujem kade-tade a nechcel som príliš ukazovať že nemám poistné šróby (a chcel som aj zmenu v podobe krytiek), aby to menej solventných pánov navštevujúcich zberné suroviny nelákalo odviesť si ich na káričke. Farbu práveže na ne nechcem, to by som už dal aj stredy diskov potom do nejakej farby a to by som asi zabil tie vyleštené plochy. Kedysi som rozmýšlal nad tým, že ich streknem farbou, len som nenašiel dosť odvahy. Jedno Uno ich malo v čiernej a moc sa mi to nepáčilo. Takto vyleštené vyzerajú z 3/4 pohľadu brutálne. Predsa len viac dielne vyzerajú dobre ak sú na límcoch leštené a na stredoch vo farbe. Celofarebné sú najlepšie dáke kultové a tie nemám...predkožka je imidžovka, štýl a poznávacie znamenie tá ide dole len keď umývam auto...
Diablik-
Škoda mohol si sa zastaviť občas v MB robím predvádzacie jadzy mohol si sa zastaviť, pokecali by sme. Rád by som ťa uvidel...
Matto-
som rád že sa páči a uznávam-áno chce to dole a aj pojde a dúfam že už čoskoro. To bude posledná zmena. Ale ne robím si srandu kedy bolo niečo posledné ozaj posledné? Ale určite jedna z posledných finančne nákladných vecí (ak nerátam prednú optiku). P.s. k dokonalosti mu chýba mnoho mne osobne bohatšia výbava, asopň centrál, minimálne okná v elektrike, posilovač. O airbagu ani nehovoriac. A dodatočná montáž finančne nerentabilná.
ahoj čo sa týka laku hej bol to celolak aj keď to je možno silné slovo. Okrem strechy sa lakovalo celé auto, a prahy s podnárazníkom som nechal neskôr dostreknúť, čo trošku vidno na odtieni (biela sa triafa najhoršie), ale čo už. Nabudúce budem trpezlivý a až keď bude auto v kope pojde do pece. Ale budem ho preleštovať onedlho, predsa len má dáky ten piatok aj zimu za sebou a pod.
Kovvalsky-
no hej kauza krytky, to že sú vôbec na aute je úkaz sám o sebe, rozmýšlal som o nich už odkedy mám kolesá, niečo vyše dvoch rokov. Odrádzalo ma iba to, že to bez nich vyzerá športovejšie, bohužial auto mám na denné jazdenie a parkujem kade-tade a nechcel som príliš ukazovať že nemám poistné šróby (a chcel som aj zmenu v podobe krytiek), aby to menej solventných pánov navštevujúcich zberné suroviny nelákalo odviesť si ich na káričke. Farbu práveže na ne nechcem, to by som už dal aj stredy diskov potom do nejakej farby a to by som asi zabil tie vyleštené plochy. Kedysi som rozmýšlal nad tým, že ich streknem farbou, len som nenašiel dosť odvahy. Jedno Uno ich malo v čiernej a moc sa mi to nepáčilo. Takto vyleštené vyzerajú z 3/4 pohľadu brutálne. Predsa len viac dielne vyzerajú dobre ak sú na límcoch leštené a na stredoch vo farbe. Celofarebné sú najlepšie dáke kultové a tie nemám...predkožka je imidžovka, štýl a poznávacie znamenie tá ide dole len keď umývam auto...
Diablik-
Škoda mohol si sa zastaviť občas v MB robím predvádzacie jadzy mohol si sa zastaviť, pokecali by sme. Rád by som ťa uvidel...
Matto-
som rád že sa páči a uznávam-áno chce to dole a aj pojde a dúfam že už čoskoro. To bude posledná zmena. Ale ne robím si srandu kedy bolo niečo posledné ozaj posledné? Ale určite jedna z posledných finančne nákladných vecí (ak nerátam prednú optiku). P.s. k dokonalosti mu chýba mnoho mne osobne bohatšia výbava, asopň centrál, minimálne okná v elektrike, posilovač. O airbagu ani nehovoriac. A dodatočná montáž finančne nerentabilná.
- Reklama
tak mas potom moju vysnivanu robotu...ked robis predvadzacie jazdy...niekedy sa uz musime stretnut a pokecat...na mojom aute inak ziadna viditelna zmena...davam ho motoricky dokopy..
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
Takže na deň detí som si spravil darček, uvidím ako to bude vyzerať na aute.
- Přílohy
-
- aas.jpg (136.97 KiB) Zobrazeno 2744 x
-
- aad.jpg (80.95 KiB) Zobrazeno 2744 x
Hehe, ta bowlingova koule bude na kolech vypadat perfektne. Mas nejake fotky interieru?
ex Fiat Punto '96 60SX white
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
pekné nálepky , celkom som zvedavý ako ich rozmiestniš
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
Zdravím po dlhšej pauze mám zopár noviniek.
-po dlhšom uvažovaní som sa rozhodol predsa len dať stredové krytky, jemne skúsiť stickers, ale len na skúšku pojde to z najväčšou pravdepodobnosťou prelepiť na iné miesto, ale o tom potom. Doladil som detaily v interiéri a zladil farbu v motore na plastoch zo zvyškom.
Čo sa týka podvozka vďaka patrí Paulovi z fóra, ktorí mi ochotne pomohol pri výbere strún. Tak je krpec od piatka bližšie k zemi, zatiaľ nešúcham, ale miestami je to natesno, resp. musím ísť krížom. Bude sranda s parkovaním troška, ale uvažoval som o tom už dlho, že pôjde nižšie. Čo sa vzhľadu týka urobilo to svoje a rozhodne to pomohlo. Predpokladám, že na sériových plecháčoch 155/70/R13 by som bol možno o niečo vyššie. Aktuálne sú tam 15" 7J ET30 disky a gumy 175/50/15. Ešte určite pribudnú dáke zmeny, ale asi len decentné, foto sú také rýchle lebo sa schylovalo k daždu, neskôr hodím hádam lepšie...
...tak šup do mňa...
-po dlhšom uvažovaní som sa rozhodol predsa len dať stredové krytky, jemne skúsiť stickers, ale len na skúšku pojde to z najväčšou pravdepodobnosťou prelepiť na iné miesto, ale o tom potom. Doladil som detaily v interiéri a zladil farbu v motore na plastoch zo zvyškom.
Čo sa týka podvozka vďaka patrí Paulovi z fóra, ktorí mi ochotne pomohol pri výbere strún. Tak je krpec od piatka bližšie k zemi, zatiaľ nešúcham, ale miestami je to natesno, resp. musím ísť krížom. Bude sranda s parkovaním troška, ale uvažoval som o tom už dlho, že pôjde nižšie. Čo sa vzhľadu týka urobilo to svoje a rozhodne to pomohlo. Predpokladám, že na sériových plecháčoch 155/70/R13 by som bol možno o niečo vyššie. Aktuálne sú tam 15" 7J ET30 disky a gumy 175/50/15. Ešte určite pribudnú dáke zmeny, ale asi len decentné, foto sú také rýchle lebo sa schylovalo k daždu, neskôr hodím hádam lepšie...
...tak šup do mňa...
- Přílohy
-
- 6.jpg (170.25 KiB) Zobrazeno 2689 x
-
- 02.jpg (121.2 KiB) Zobrazeno 2689 x
-
- 3.jpg (126.03 KiB) Zobrazeno 2689 x
- Přílohy
-
- 4.jpg (115.83 KiB) Zobrazeno 2689 x
-
- 5.jpg (89.36 KiB) Zobrazeno 2689 x
-
- 7.jpg (109.52 KiB) Zobrazeno 2689 x
- Přílohy
-
- 8.jpg (135.27 KiB) Zobrazeno 2689 x
-
- 9.jpg (127.21 KiB) Zobrazeno 2689 x
-
- 10.jpg (117.24 KiB) Zobrazeno 2689 x
- Přílohy
-
- 11.jpg (116.35 KiB) Zobrazeno 2688 x
-
- 12.jpg (159 KiB) Zobrazeno 2688 x
-
- 14.jpg (135.9 KiB) Zobrazeno 2688 x
nemám slov , jednoducho nádhera ... a neviem či dobre vidím, pri baterke poistkové púzdro? čo si niečo robil aj s hudbou?
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
-
- Všeználek
oh shit...velmi fayneee...hlavne ten motor slintam aky vyglancovany:)...akurat este kridlo by som dal bud do bielej alebo strechu do ciernej ..inak super..a konecne je to pri zemi..palec hore:)
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
Facebook ---> Peto Hidasi
Čaf Matto, vďaka za pochvalu. To poistkové púzdro mám dlho, mal som ho aj na orave len kapotu som nemal dvihnutú, hudba je klasická 4x Alpine 1x subwofer Ground zero 1x zosik + kompletná káblovačka.Matto píše:nemám slov , jednoducho nádhera ... a neviem či dobre vidím, pri baterke poistkové púzdro? čo si niečo robil aj s hudbou?
Sewas, chýbalo to tomu autu, šupnúť ho nižšie uznávam a ku podivu to neni tvrdé čo som rád- daily & winter car. Strechu som včera leštil, takže ju zatiaľ nechám tak, čiernu má každý skoro, možno ju raz dám do čierna, ale s miernou úpravou. Mám to tu aj na topicu s akou. To krídlo sa mi páči v tej matnej, aj GP Abarth ho má matné som sa nechal inšprirovať, ale pojde na naho stickers a z nádrže ho zlepím, tam bol na skúšku. To pri zemi je paráda vždy som to chcel, len...ale dá sa s tým jazdit celkom rozumne.PuntoRacer píše:oh shit...velmi fayneee...hlavne ten motor slintam aky vyglancovany:)...akurat este kridlo by som dal bud do bielej alebo strechu do ciernej ..inak super..a konecne je to pri zemi..palec hore:)
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Krása,ten motorovy priestor tou zelenou si vychytal,disky so stredovou nalepkou tak isto-bomba....ides fakt peknym smerom ...takze chvalim..jedine co by som mozno ti vytkol je to ze ten stickerbomb na vicku nadrzi ok moze byt,ale tie dve nalepky na kufri v dolnom pravom rohu uz dat pred,nech je len ten sticker bomb,ale paci sa mi fakt to,disky su luxus,aj to znizenie pomohlo je to pekne.AK by som sa mal este hrat s autom tak jedine s tvarou auta,cize bud nejake ine svetla,popripade druhy naraznik so sirsou mriezkou ale to uz urcite asi neplanujes..ale ostatok je pekny,aj ten interier uplne iny zaujimavy..len tak dalej..tesim sa nez ho uvidim