osvětlení kufru - Punto II, r.v. 2000

Elektronika, el. výbava, diagnostika, kontrolky, přístroje

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

sloto
Fiaťák

Re: osvětlení kufru - Punto II, r.v. 2000

Příspěvek od sloto »

Jam3ss píše:Když by ses podíval, jsou tu už některé témata kde se to řeší. Pokud ji nemáš natáhlou v kufru, bude ukrytá pod tapecem, ale musíš ho pořádně odkrýt.
ved prave, mozem to aj nafotit ale k zamku mi ide iba bowden :-)
Čierny Punťo 11/07 Mk2b 60
Reklama

Jam3ss
Fiaťák

Příspěvek od Jam3ss »

Nevím jistě, ale myslím mě vedou 2dráty k zámku, ale ty jsou od osvětlení spz...zkusím mrknou a dal bych věděl..jinak nvím kde je čidlo na světlo do kufru..
Černý Fiát Punto II 1.9 JTD SX r.v. 2001
sloto
Fiaťák

Příspěvek od sloto »

Jam3ss píše:Nevím jistě, ale myslím mě vedou 2dráty k zámku, ale ty jsou od osvětlení spz...zkusím mrknou a dal bych věděl..jinak nvím kde je čidlo na světlo do kufru..
terza ma napadlo, cidlo otvorenych dveri bude asi na dverach, ved to je v podstate zamok, na kasni je vlastne iba oko. cize tam sa to bude musiet niekam napojit a tahat cez tu gumovu hadicu do kasne a odtial to popod tapacir strechy potiahnut niekma do kufra. Am I right?
Jam3ss
Fiaťák

Příspěvek od Jam3ss »

tak sem se díval, dole k zámku vedou 2dráty a ty jsou od osvětlení SPZ...zkoušel jsem, jestli nenajdu čidlo na kufr, ale nenašel jsem...nvím kde může být...musí být nejspíš ve 3dveřích...
Černý Fiát Punto II 1.9 JTD SX r.v. 2001
šutr
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od šutr »

Spínač osvětlení kufru je v tom zámku na dveřích. Ale je to zanýtovaný, nejde to rozebrat. Je tam takový mikrospínač, většinou když nejde stačí tam nastříkat WDčko a trochu zahýbat s tou pacičkou :)
Fiat Punťo II, 1.2 16V - 59KW, r.v. 2000

http://www.fiatclub.eu/vozidlo/fiat-punto-1057
sloto
Fiaťák

Příspěvek od sloto »

šutr píše:Spínač osvětlení kufru je v tom zámku na dveřích. Ale je to zanýtovaný, nejde to rozebrat. Je tam takový mikrospínač, většinou když nejde stačí tam nastříkat WDčko a trochu zahýbat s tou pacičkou :)
ano to som nakoniec zistil, pisal som o jedno vlakno vedla, ze ktory z troch kablikov co ved k zamku mozem pouzit aby som si odtial natiahol kabelaz k LED pasikom. lebo kde zacina elektrika ja vacsinou koncim :-D
Odpovědět

Zpět na „Punto - elektrika“