vyplach motoru
Moderátor: peta.smolik
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
vyplach motoru
zdarec chlapi chci se zeptat cim se da vyplachnout motor myslim zevnitr od oleje kdyz vymenim olej x za olej y dik za odpoved
Mam fiat cinguecento 0.9 sx
Renault 21 2.2 gtx 79KW (107ps) trhac asfaltu , elektrony z renault clio baccara 1 185/60/14
Renault 21 2.2 gtx 79KW (107ps) trhac asfaltu , elektrony z renault clio baccara 1 185/60/14
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
odpoved
no jasny zevnitr kamos si koupil new car a nevi co tam bylo lito za olej tak to chtel vyplachnout a nalejt nonej olej ale dik za radu
Mam fiat cinguecento 0.9 sx
Aha, zevnitř... tak to mně nedošlo... No jinak myslim, že ten výplach neni moc potřeba, to bys fakt musel na tom oleji najezdit asi 40 tisíc. Jinak ale neni dobrý, když jsi měl doteď např. plně minerální olej, dávat tam syntetickej... Protože prej nějak pak to neni dobrý pro ten motor a pro těsnění.. já přesně nevím, ale už jsem to několikrát slyšel. Jak od známích tak i v neznačkových i značkových autoservisech...
Fiat hombre
-
- Znalec
tak tak olej ma odlisnou viskozitu a je uren predevsim pro moderni motory tedy ten synteticky.....kdyz ho zamenite za mineral bude se dostavat pres krouzky a bude se spalovat....a loziska ho budou vytlacovat.....nevytvori olejovy film a loziska se pujdou kov na kov.....motor vydava hrozne zvuky.....MVF píše:Jinak ale neni dobrý, když jsi měl doteď např. plně minerální olej, dávat tam syntetickej...
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)