no práveže mne sa to zdá až podozrivo lacné, na to aký tam je motor a kolko km to má nabehané, tu na SR sú ceny o dosť vyššie ako v ČR, za 700€ idú tak max. Puntá 55s, takže poriadne ho skontroluj, najlepšie keby si si zo sebou zobral nejakého šikovného mechanika, ja osobne by som sa sústredil hlavne na tieto veci:
motor: tesnosť motora, reakcia na plyn, či náhodou sem tam necuká, poriadne ho prevetraj, čuchni ku výfuku, či odtial necítiť benzín, resp. nejde biely dym, stav oleja, chl. kvapaliny, ako zaberá spojka, či sa spína vetrák na chladiči
predná náprava: či necinkajú brzdy, ked udrieš do kolesa, či nieje vôľa v riadení, tlmiče
zadná náprava:či nejde od nej buchot ked prejdeš po nejakej jame, či niesu kola do A rozčapené, či dobre brzdí ručná, nakukni do blatníkov, v akom sú stave
korozia: poriadne prezri zospodu, ale najlepšie ked odhrnieš koberec a skontroluješ podlahu z vnútra, takisto skontroluj hlavne 3tie dvere, spodnú hranu, a na čelnom vrchnú hranu či nieje hrdzavá, kapota, spodky dverí
elektrika: tam nieje o čom...hlavne stierače či fungujú,resp. či nevydávajú čudne zvuky, dalej svetlá, centrál ak to má, všetky spínače atd.
uff, no hádam som na nič nezabudol, ak máš o neho vážny záujem, fakt si daj záležať

, aby si nedopadol ako napr. ja pred 4 rokmi