Palubny pocitac
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: Palubny pocitac
Tak nejake novinky...mozno niekoho nieco napadne a za kazdu radu som vdacny....ako som pisal vyssie mal som v total km najezdene v podstate iba to co som najazdil ja, a to okolo momentalne 4000km...poalubny pocitac pocital km normalne. Vcera mi ale chcipla baterka a po zapojeni novej som bol nemilo prekvapeny...opet pocet najazdenych kilometrov 0, ale priplietla sa aj dalsia zavada. Uz mi vobec nepocita pocet najazdenych kilometrov, momentalne mam najazdenych total km 2. Inak palubny pocitac ukazuje vsetko OK, od spotreby, dojaz, dokonca dobre pocita aj km na trip. Zajtra idem na diagnostiku, lebo ani vo fiatackom servise sa s takym niecim nestretli.
Nevie niekto poradit?
Este raz kazda rada dobra...Dakujem
Nevie niekto poradit?
Este raz kazda rada dobra...Dakujem
- Reklama
A dalsie novinky, nie velmi dobre. Vcera som bol vo fiate na diagnostiku. Hrali sa s autom 2 hodiny a aj tak neprisli na zavadu...nevedeli sa totiz spojit s palubnym pocitacom a ani z nejakym bodycomputrom...vazne nikoho nic nenapada ?
Ahojte všetci. Aj ja potrebujem poradiť. Vlastním Punto 1,9 jtd a v palubnom počítači neviem resetnúť jednu "úroveň". Chcel by som, aby poloha trip B zostala, ako dlhodobé meranie. Lenže aj ked nie som v B -čku a dám resetnúť, tak mi vynuluje všetky hodnoty . Vie mi niekto poradiť ako to mám správne vymazať ? Ďakujem
Tak to je v riadnej ...! Dnes rano po tuhom mraze opät vymazane total km, kvoli vybitiu baterie...som uz zufaly. Pri kazdom odpojeni baterky sa to vymaze...prosim nenapada niekoho nieco?
Chcel by som sa opýtať, ak by som si kúpil nové budíky z nejakého punta, ktoré sa rozpredáva, mal by som tam ten počet km, aký najazdilo to punto? Je riadiaca jednotka na počet km uložená v budíkoch, alebo niekde mimo? Možno hlúpa otázka, ale výmena je to posledné čo ma napadá.
up ale fakt ma zaujima ta vymena, ci by mi tam ostali najazdene km punta z ktoreho by som vymontoval tie budiky...
Myslím, že by ti kontrolky na nových budíkoch blikali. Rieši sa to pomocou programu Fiat- ECUscan. A kilometre by mali byť uložené aj v riadiacej jednotke motoru. Ked chceš, ja ten program a aj kabel mám. Možno ti to pomôže.
mk2b 1.4 16V 5D
mohol by som poposit o foto (typ) toho kabla, aby som si ho ked tak kupil niekde a ten program by som tiez poprosil, ak nie je prilis velky tak by si mi ho mohol poslat na mail? : havran.michal@gmail.com
dakujem, aspon zistim km kolko je real...
dakujem, aspon zistim km kolko je real...
Program je aj vo verzii free- ale na "spárovanie" palubného pc potrebuješ licencovanú verziu. Kábel je ELM 327 .
program:
http://fiatecuscan.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
program:
http://fiatecuscan.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
mk2b 1.4 16V 5D
Neviete mi poradit kde su na motore "ulozene" pocet najazdenych km...cez diagnostiku, ked som si to napojil, tak mi na "odometer" ukazalo 128km...co mi nesedi ani z poctom najazdenych km momentalne co ma na palubnom pocitaci...
mne na odometri tiez nesedia kilometre. ale to bde tym ze niekto to stocil o 100k :-/
je tam ždy nejaký rozdiel. Na palubnom mám 94000 a na R.J. 89000
mk2b 1.4 16V 5D
palubny pocitač punto hgt
nazdar mam jednu otazocku na punto da sa roširit moznosti palubneho pc o nejake funkcie konkretne by som chcel aby mi pocitalo litre na 100km da sa nieco take??????, za odpovede vopred dakujem
edit: zlučená téma, nabuduce prv než založíš novú tému,použi funkciu Hladat Matto
Re: palubny pocitač punto hgt
Ked si sa registroval na fore, vsimol si si, ze pred zalozenim novej temy pouzi funkciu hladat? Velakrat preberana tema...
Nie neda sa to.
Poprosim moderatora o zamknutie a zmazanie tejto duplicitnej temy.
Nie neda sa to.
Poprosim moderatora o zamknutie a zmazanie tejto duplicitnej temy.
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.
Re: palubny pocitač punto hgt
Možno keby si vymenil palubný pc za ten s veľkým displejom z mk2b. Musel by si pomocou programu FES pc spravovať s ECU auta. Ale nie je isté, že to pôjde...
mk2b 1.4 16V 5D