Neštartuje, štartér točí ale nenaskočí
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Neštartuje, štartér točí ale nenaskočí
Dobry den, mam taky problem. Ak mi auto stoji dlhsie ako cca 15 hodin nenastartuje. Nastartuje len cez kable. štartétom točí, čerpadlo počujem po otočení klúča do prvej polohy. A ak ho tocim cca viac ako 5 sekund skratne to baterku. Ma niekto skusenosti s niecim podobnym?
- Reklama
Re: Neštartuje, štartér točí ale nenaskočí
a co to mas za motorizaciu?
Punto MK2 1.2 16V HLX, r.v. 2000
Řekl bych slabá (vadná) baterka. Když přes kable to z jiné nastartuje.
FIAT PUNTO MK ll HLX 1,9 JTD 80/59KW. 9.99 5 dv.šedostříbr.meta.
1.2 59kw 16v punto sporting, rv 2000.
Baterku som nabil, bola plna.
Baterku som nabil, bola plna.
To,že jsi baterii nabil ještě neznamená že je dobrá. Uvažuj ,když to jde nastartovat s pomocí jiné tak kde asi je chyba?
FIAT PUNTO MK ll HLX 1,9 JTD 80/59KW. 9.99 5 dv.šedostříbr.meta.
A ked otocis klucik zasvietia ti aspon kontrolky? Pokial nie a baterku si nabijal tak skus odmerat kludovy odber ci tu hu daco nevybija. Neviem radio si nemenil dakedy atd...
Tiez do buducna skus trosku obsirnesie napisat ako sa auto sprava lebo z tychto utrzkov nic moc. Kvalitnu odpoved dostanes iba vtedy ako kvalitne tu otazku polozis...
Tiez do buducna skus trosku obsirnesie napisat ako sa auto sprava lebo z tychto utrzkov nic moc. Kvalitnu odpoved dostanes iba vtedy ako kvalitne tu otazku polozis...
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.
Ospravedlnujem sa, vyjadrim sa jasnejsie
Baterka ma spravne napatie, aj pri startovani, aj pri zapnutom motore (12,5). Ked auto stoji nema odber takmer ziadny. V tomto nebude problem s tym ze baterka nema šťavu. Dnes sa mi stalo, ze tych cca 16 hodin stalo, prisiel som a znova toci toci toci a nenaskoci, skrat baterky. Isiel som domov, po 15 minutach som sa vratil a naskocil na prvy ťuk. Vobec tomu nechapem
Baterka ma spravne napatie, aj pri startovani, aj pri zapnutom motore (12,5). Ked auto stoji nema odber takmer ziadny. V tomto nebude problem s tym ze baterka nema šťavu. Dnes sa mi stalo, ze tych cca 16 hodin stalo, prisiel som a znova toci toci toci a nenaskoci, skrat baterky. Isiel som domov, po 15 minutach som sa vratil a naskocil na prvy ťuk. Vobec tomu nechapem
Ospravedlnujem sa, vyjadrim sa jasnejsie
Ked zopnes klucik pocujes palivove cerpadlo? Lebo to vyzera tak, ze je zrejme chyba v dodavke paliva ale takto tazko radit od PC. Chcelo by to sikovneho elektrikara co sa vyzna...
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.