som zvedavý ako dopadneš s reklamaciou toho plašta a skrinky, to mp3 neviem, máš aj vstup pre usb, ak áno skús "skľúča" ako pôjdu mp3ky
Moderátor: peta.smolik
No krúťak je 230nm a jasné že otáčky klesnú pod 1500 chod motora sa mi pri tých otáčkach nepáči trpím račej dám 5ku ale palubák mi káže 6ku ináč vtedy spotreba 3,4l.Predajca mi vravel aby som skontroloval olej či neklesol aj mi liter predal že nový motor môže spapať. No neviem mal som nové auta a žiadne to nerobilorogi píše:"dusan10" píše. lebo mi to káže radiť 6sku pri 50 km/h no uvidíme, to všetko záleží od krutacieho momentu motora, ja tak iba na 5tke a to medzi 55-60km/h hlavne aby otáčky motora neklesli pod 1500, mám len vydíchnutú 1,4 atmosféru
stači ak sa pozrieš pod kapotu, na každom diely je nálepka s dátumom výroby aj s časom, je to presnejšie ako pneumatiky, lebo nič sa nedrží na sklade všetko sa vozí maximalne na dva dni, alebo si vypýtaj VIN kod, podla neho sa da vePERe zistiť presne kedy bolo vyrobene, tu je moja plechovica, čísla som zmazal ale dátum jeKarel01 píše:Dostal jsem nabídku od prodejce na skladový vůz - výbava Formula. Ale když jsem se ptal prodejce na měsíc a rok výroby,
tak mlží, že je to rok 2011, ale měsíc že neví. Tak by mě zajímalo, jak je to auto staré i když má najeto 0 km.
Máš pravdu že hladina sa pohne ale ešte sa mi nestalo že by som ho musel dolievať do výmeny!! Aj to ked sa pohne tak ozaj len o kúsok velmi malí pre motor nepodstatnýrogi píše:dusan10 píše Predajca mi vravel aby som skontroloval olej či neklesol aj mi liter predal že nový motor môže spapať. No neviem mal som nové auta a žiadne to nerobilože aká sranda
![]()
dobre si prečítaj návod k autu, tam je to aj napísane koľko si "cúcne" na 1000km ja som si sám kúpil olej, na 1000km si "cúcne" 1 deci oleja, ak niekto napíše že má od výmeny do výmeny rovnakú hladinu oleja sa
TAK TO STE MA NEPOTEŠILdurkovic píše:tak tak ano je to tak bravo spapá toho oleja vcelku dosť 1 deci /1000 km takže po 15 000 km ... jednoduchá matika, a preto nosím stále litrovku oleja vzadu v kufri a je klud priebežne ked mám čas skontrolujem motor a prevádzkové kvapaliny a pripadne dolejem olej. tej spotrebe som sa vcelku čudoval ale budiž, ako sa hovorí kdo maže ten jede, a rozhodne tam do toho nemusí ísť olej za 15 a viac € za liter. ... konštrukčne starý motor žeby navrhnutý v rokoch 2000-2001 ked vychádzalo stilo na trh ?
Karel01 píše:Nevíte do kdy byla nabízena výbava Formula a od kdy MY LIFE? A v čem se to liší?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |