...ale mam trochen problem ... moc som nad tym nerozmyslal a jednoducho som to pozapajal... všetko svieti tak jak ma
ALE ked mam stretavačky tak mi trochu svietia aj dialkove a zase naopak a dost sa mi to nepači...
Nejake riešenie by ste nemali

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
špeciál konzolka... mimochodom punťo je už fuč u nového majitela.... ( ja už kukam po GT alebo HGT)Katy píše:ty zesilovače ti tam drzi jak takhle hezky na sobe ?
kolik litrú to vubec nevim, protože, ja som v tej podla mal skovane len zosilovače a povinnú výbavu, basaky som mal klasicky v bedni nad tym...straki píše:Nevíš kolik má litrů ta dvojtá podlaha??? jsi chci takovou dělat a hodit do toho i sub ale nemohu se pořád dopočítat obsahu
elektróny ma stáli tuším 250 €agressor píše:Takže mám na teba pár informačných otázok
Kolko ťa stály elektrony?
Akou farbou si striekal ten interier?
A kde si zohnal tú lakťovú opierku a ako si ju tam narval?
dík
ne ne ten neni na predaj, len ten strieborný DLSKaty píše:ten cerny GZ zesik je na prodej taky ?
foto opierky bohužial nemam ...agressor píše:Nehodíš sem fotky tej opierky? Som zvedavý ako to vypadá
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |