TIP - úprava interieru a podsvícení budíků
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
Haló!!! Priatelia, definitívne som sa rozhodol, že môj punťas bude podsvietený.... Na modro... Display bude mať buď preliv od modrej a červenej (taký fialkovýň or biely.-...)
Pls prosím stránku s nejakým návodom- už definitívnym- aj s fotkami, aby som sa do toho pustil... Ďakujem!!!
ps: najlepšie v našom materinskom jazyku: česko- slovenskom...
Pls prosím stránku s nejakým návodom- už definitívnym- aj s fotkami, aby som sa do toho pustil... Ďakujem!!!
ps: najlepšie v našom materinskom jazyku: česko- slovenskom...
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Posli mi prosim te ty budiky na S55 s hodinama. DikySob píše:Ahoj,vim jak je tezke sehnat budiky,nasel jsem je na netu a jen zkusmo upravil,pokud by chtel nekdo bile neni problem,mam budiky s otackomerem i s hodinama S55.Staci mi jen odepsat tady na foru a poslu klidne na mail(GRATIS) Staci upravit ve photoshopu,vysekat na plotru dat folii dle libosti a je skoro hotovo Špuntum zdar
-
- Fiaťák
To 5-ko:
ma napadlo ze ten display co sme sa bavili nebude vhodne podsvietit na striedacku modra-biela-modra... Je to podsvecovane cez kruhove otvory a svetlo by sa nezmixovalo. Vznikli by prechody a to by vyzeralo blbo. Aspon myslim ze by to tak dopadlo. Akurat sa piplem s redukciami na LED miesto tych ziaroviek v stredovom paneli. Snad to bude ok, lebo treti krat to uz rozoberat nebudem!:twisted:
ma napadlo ze ten display co sme sa bavili nebude vhodne podsvietit na striedacku modra-biela-modra... Je to podsvecovane cez kruhove otvory a svetlo by sa nezmixovalo. Vznikli by prechody a to by vyzeralo blbo. Aspon myslim ze by to tak dopadlo. Akurat sa piplem s redukciami na LED miesto tych ziaroviek v stredovom paneli. Snad to bude ok, lebo treti krat to uz rozoberat nebudem!:twisted:
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš tím PUNTO II omlazené rok 2003 a výš?5-ko píše:Najbližšie ma čaká fábia a punťák!! Budem fotiť podrobne!!! Čo sa týka Punto II ; sporting 1.2 to má krásne a zajtra sa ideme o tom porozprávať... Takže tu bude samostatný topic aj s návodom... Podrobne pofoteným... Peťo
Já totiš takové mám a nemohu nějaký rady nebo návod nebo vzor na změnu podsvětlení za boha sehnat
Prosím vas to si to někdo za ty 3 roky od výroby tohoto modelu nikdo nezměnil???
Prosím vás o nějaké foto nebo odkazy.Moc moc moc díííík
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
Fandak: Punto MKII r.v. 99 a vyššie.. úzke svetlá, alebo viď v galérii, alebo viď punto sporting 1.2
sporting 1.2: Tak som zvedavý... a narob moc moc fotiek... Stretneme sa a podebatíme viac, len si musím nájsť viacej času.. OKY? Včera to bolo len tak na rýchlo... Uvidíme, čo bude zajtra, ja sa ti isto iste ozvem.. Mám už aj tie biele led... Nedude to blbosť... uvidíš...
sporting 1.2: Tak som zvedavý... a narob moc moc fotiek... Stretneme sa a podebatíme viac, len si musím nájsť viacej času.. OKY? Včera to bolo len tak na rýchlo... Uvidíme, čo bude zajtra, ja sa ti isto iste ozvem.. Mám už aj tie biele led... Nedude to blbosť... uvidíš...
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ne uzka svetla ale ta vykulená jak říkají.chtěl bych to modře podsvícený.Ta oktavka co si udelal je super a je to přesně ono co bych chtěl!5-ko píše:Fandak: Punto MKII r.v. 99 a vyššie.. úzke svetlá, alebo viď v galérii, alebo viď punto sporting 1.2
A mimochodem nemám 1,2 sporting ale 1,3 multijet (malý diesel od fiata)i tak jsem moc spokojený jede super a o to líp když tankuju schel V power diesel.
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
Fandak... Už viem... Ale bude to to isté.. Keď sa rozoberá prístrojovka idú dolu plexisklo a ten okulár s rámčekmi a potom ručičky a číselníky na fólii... Neni to možno v takomto poradí, ale plošák, čiže podstata je v tom istom...
Sporting 1.2: Mimochodom Sony dostalo nový kabátec, pofotím lepšie!!! Takže zatial zmena svetla panelu... Inak nevieš zohnať schému od panelu? Napíšem ti SMS s typom... Potrebujem pomeniť nejaké SMD odporíky a to... Hmm?
Sporting 1.2: Mimochodom Sony dostalo nový kabátec, pofotím lepšie!!! Takže zatial zmena svetla panelu... Inak nevieš zohnať schému od panelu? Napíšem ti SMS s typom... Potrebujem pomeniť nejaké SMD odporíky a to... Hmm?
-
- Fiaťák
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tak som dokončil Fabiu.. Zanedlho nás čaká PUNŤO MKII 99-2003!!! Sporting bude dnes makať na svojom, ja mám ešte čas.. Ale niečo z toho bude.... Zatial Fábia
Zasa je to na prianie zákazníka, ladilo sa to podľa jeho požiadaviek, konkrétne k autorádiu.. Aj keď si myslím, že sa už aj dspl mohol spraviť do modrej...
Zasa je to na prianie zákazníka, ladilo sa to podľa jeho požiadaviek, konkrétne k autorádiu.. Aj keď si myslím, že sa už aj dspl mohol spraviť do modrej...