Vypnutí rádia
Moderátor: peta.smolik
Vypnutí rádia
Zdar všem,
Asi jsem lama ale musim se zeptat. Mám stilo s originálním radiem, vždy při startování nebo otočení klíče v zapalování se automaticky zapne rádio. Zkoušel jsem všechny funkce v rádiu ale nevím jak automatické zapínání vypnout. Pokud někdo ví jak na to předem moooooockrát díky za radu.
Asi jsem lama ale musim se zeptat. Mám stilo s originálním radiem, vždy při startování nebo otočení klíče v zapalování se automaticky zapne rádio. Zkoušel jsem všechny funkce v rádiu ale nevím jak automatické zapínání vypnout. Pokud někdo ví jak na to předem moooooockrát díky za radu.
- Reklama
musis sa dostat do 2. urovne v menu radia ..tam je to..skus pozret manual tam je to presne popisane....
a tu je na stiahnutie manual na stilo:
Zdroj:www.stilo.org
a tu je na stiahnutie manual na stilo:
Kód: Vybrat vše
http://www.gfx-mediendesign.de/forum/showthread.php?t=15827
Skoda Garde--> Fiat Punto 55S--->Fiat Brava 1,2 16v Sx---> Fiat STILO 1,6 16v
Buduce auto:Lancia Delta III
Geeker_cz píše:Mam stejny problem na ConnectNAV (non +) Nejsem schopny ani po vicerem precteni manualu nastavit radio tak aby se po zapnuti klicku nezapnulo. Vypnuti v menu je ale zapnuti ne. Pokud ma nekdo nejakou radu budu vdecny. Diky moc.
NO taq ja conectnav nemam ale malo by to ist tak ze sa dostanes do druhej urovne menu.zajtra mam pred sebou 500 km trasu tak to najdem co kedy a na kolko stlacit..zajtra tu mate navod...
Takze som to dnes vykoumal jak to funguje.Upozornujem mam radio s cd bez connectnav.Takze stlacime MENU na aspon 3 sec az kym sa nezobrazi RSD clock a potom a kratkym stlacanim MENU listujem az sa objavi Auto switch a tam sa zmeni sipkou (ako ked sa ladi satnica) zmenime na off..a uz by to malo behat...
Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Peto Fiat - děkuji za pomoc, nebýt tebe tak to nezvládnu.
Mockrát děkuji, funguje to na 100%
Mockrát děkuji, funguje to na 100%