MOJE PUNTO 2 - ukazte to svoje :) struter
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 2 - ukazte to svoje :) struter
No to uz znie lepsie OK napis mi tak den dva dopredu aby som vedel. Sviecky je naj menit s kablami,ja som to tiez nespravil a boli problemy. Tak hadam uz bude dobre.
Bravo 198 1.4 T-jet Sport
- Reklama
taaaak uz aj ja prezute
- Přílohy
-
- P1060598 - kópia.JPG (245.62 KiB) Zobrazeno 3445 x
-
- P1060596 - kópia.JPG (238.43 KiB) Zobrazeno 3445 x
punto mk2a 1.2 8V 2001 ----- LOW LOW LOW ride :D
Pekné to máš 195 pneu? fúha a čo tie podbehy?už by pýtali generálku
195ky su....no co ti poviem,na fotke su spinave tie podbehy a to vzadu ten taky vysek to je opravovane nejakym gumenym naterom,ale este sa to nestihlo dat do farby...ale katastrofa inac,kazdy rok to obrusujem a natieram a stale mi od kamienkov po zime doslova opada farba az do plechu,ja uz neviem co s tym mam robit,nemam nervy to po kazdej zime opravovat stale na novo...
Mladému jsem to na marei udělal tak, že jsme to nastříkaly bodym a potom to přelakoval. Zatím 2 rok má klid. Jen to není takové hladké. Je to krupice.
Škoda fabia 1.4 50kW r.v. 2000 - Pracovní
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné
no budem to musiet nejako takto poriesit,pretoze kazdym rokom je to po zime horsie a horsie...asi to cele zbruzim,natriem bodym a prelakujem....nebude to sice najkrajsie,ale dufam ze to splni svoj ucel...
Nic si z toho nerob,ja som na tom podobne,na jesen som to s Erikom pretieral-obrus,2vrstvy zinku,2vrstvy sprej a 2 lak a po zime tam mam opat hrdzave bodky...trochu pomohli predne zasterky,tam hrdza nieje,len v strede...no podvozok co som natieral s body tam nieje vobec nic,drzi to jak svin..takze tiez zrejme kupim to prelakovatelne body a pretiem nim. Inak skoda Struter ze si nebol na stretku,ale tak zrejme si nemohol...
no budem to urcite riesit uz tak aby to tam ostalo bez opadavania na vecne veky hehe a aky zraz?neviem o nicom,teda skor som vobec nesledoval temu zrazy....tak skoda,lebo by som urcite prisiel,tak nabuduce
krasne uz si sa pustil do prezutia na dalekom severe v SL? inak aj ja som rodak zo SL. len som sa odstahoval do PO uz aj ja sa chystam nahodit 195, ale este cakam kym sa mi upravia podla mojej predstavy elektrony
sranda ja tiez teraz byvam v PO hehe...preto som aj prehodil,lebo v SL som max tak cez vikend a v PO uz je v klude...a okrem toho som mal nahodene zimaky uz davno po smrti, takze verim tomu, ze aj keby este pridu mrazy tak tieto "nove" letne podrzia viac ako stare zimne
SL je opat pod snehom a punto na letnych,zajtra taham do PO,tak aspon vyskusam soferske schopnosti hehe
v PO dnes rano padal sneh, ale myslim si ze sa uz na cestach neudrzi tak len stastlivo inak mam problem s mojimi elektronmi...mam pneu 195/55 r15 a zo zadnej napravy mi nieco puka...ako pruzina...ak by mi to drelo, tak by to malo driet stale, a nie len pukat, ci?
fuuuu,tak to ti neviem takto poradit,treba to zdvihnut a pozriet zo spodu nato....
- intel_sk
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
hasky28:ahoj nemas nahodou pukel z vnutornej strany pneu?zkontroluj vnutornu stranu
Fiat Punto 1.7 TD SX60 46KW/4500min rv.96/MK1 silver flash
ex Polski Fiat 125p farba bordó
/http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=17556
ex Polski Fiat 125p farba bordó
/http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=17556