Zdravím,
jsem tu nový, manuál a forum jsem si pročetl, ale odpověď nenašel.
Stilo (rv.2002 3dv JTD 85kw) mám týden, tak se ještě seznamujeme
Včera jsem přišel k autu, otevřel přes centrál a auto začalo houkat. Tak mačkám na centrál znovu v domnění, že se vypne, ale bez výsledku. Říkám si tedy, že nastartuji a snad přestane, ale opět bez výsledku... Po 2 houkacích cyklech jsem to nevydržel a přejel sem nějakých 500 metrů domů na parkoviště ( cca 5 houkacích cyklů, nervy v kýblu), kde jsem zaparkoval, vypnul motor, vystoupil a zamkl centrálem. Pak byl klid naštěstí. Dnes několik startování zamykání a vše OK. Proč houkalo ? :/
Mám takový klíč:
http://imageshack.us/photo/my-images/853/klic.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Poradí mi prosím někdo prosím, jak vypnout alarm, když spustí ?
Děkuji za rady
Vypnutí houkání alarmu
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Re: Vypnutí houkání alarmu
Ohledně toho klíče ,měli by být k autu určitě 2.Já mám nejnižší možnou výbavu ( actual) jeden je stejný jak máš ty ten ani nepoužívám a druhý má 3 tlačítka odem,zam, vozu a zvlášť na kufr.
Čili ty máš alarm ovládaný tím přívěškem na klíči viď.
Takže neorigo alarm, je třeba zjistit výrobce a pohledat schéma na netu a buď ti to někdo opraví nebo aspoň zjistíš jak ho vypnout.
Teď čtu tvůj příspěvek znovu a zaráží mne toto
Tak mačkám na centrál znovu v domnění, že se vypne
co si mačkal myslíš tlačítko ve dveřích řidiče které zam a odmyká auto ???
Nemáš dálkové odmykání auta na klíčku přece,myšleno ty 3 tlačítka na fotce máš klíč bet tlačítek.
Čili ty máš alarm ovládaný tím přívěškem na klíči viď.
Takže neorigo alarm, je třeba zjistit výrobce a pohledat schéma na netu a buď ti to někdo opraví nebo aspoň zjistíš jak ho vypnout.
Teď čtu tvůj příspěvek znovu a zaráží mne toto
Tak mačkám na centrál znovu v domnění, že se vypne
co si mačkal myslíš tlačítko ve dveřích řidiče které zam a odmyká auto ???
Nemáš dálkové odmykání auta na klíčku přece,myšleno ty 3 tlačítka na fotce máš klíč bet tlačítek.
Tak vidím že znáš obě fóra,čili odkaz ti na něj asi dávat je zbytečné že,je nás tu více kteří od tud přeposílají lidi na konkurenční fórum ale proč bych to dělal
Jen jsi tam svůj dotaz překopíroval ve 21.24 jak na to koukám
Jen jsi tam svůj dotaz překopíroval ve 21.24 jak na to koukám
Ten druhý klíč je úplně stejný jako tento.
Ano, zkusil jsem chvíli držet to uzamykání co mám ten přívěšek na klíčku a zkoušel jsem i tlačítko na zamykání a odemykání ve dveřích řidiče.
Ano, zkusil jsem chvíli držet to uzamykání co mám ten přívěšek na klíčku a zkoušel jsem i tlačítko na zamykání a odemykání ve dveřích řidiče.
Takže tak jak jsem už psal zjistit výrobce alarmu,zatím ho deaktivovat ,mělo by tam být na to tlačítko někde skryté,zkusit předešlého majitele,jestli ho neznáš měl by být zapsaný ve velkém techničáku.Poptat se ho kdo mu to dělal.smatak píše:Ten druhý klíč je úplně stejný jako tento.
Jestli to s bývalým majitelem neklapne podívat se pod palubkou po řídící jednotce alarmu a z ní zjistit výrobce pak už jen na netu kouknout na manuál.
Ano ano, ten přívěšek mi zamkne auto a aktivuje alarm/ odemkne a deaktivuje, pokud zamknu klíčem, tak se alarm nezapne.
Já teda řešil origo alarm, v největším zoufalství sem vytáhl pojistu č.39.Takto sem jezdil asi 5měsíců, pak sem ji tam vrátil a zatím bez problému maká.
Fiat Stilo 1,9JTD 85KW r.v.2004, najeto 258000km