MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje - Phuff :-)

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
kovvalsky
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Re: MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje - Phuff :-)

Příspěvek od kovvalsky »

phuff rozmyslal som kupit sportove ramena ktore su na znizenie prisposobene a su kratsie myslim no lenze nikde som to na fiat punto nenasiel ja tiez rozmyslam asi tak ze aj ked to budem mat znizene chcem to len tak aby som nemusel davat podblatnik von lebo ked tam neni podblatnik a mas tam 195-45 gumu je tam vsetko vidiet co je zatim a vsetko presvita takze mne bude stacit ked blatnik bude pol az jeden centimeter od gumy
one world, one dream, one car
Reklama

polomiso
Fiaťák

Příspěvek od polomiso »

Rozdielne ramená má punto hgt a možno aj sporting. Ale či sú aj kratšie, to netuším.
mk2b 1.4 16V 5D
kovvalsky
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kovvalsky »

polomiso píše:Rozdielne ramená má punto hgt a možno aj sporting. Ale či sú aj kratšie, to netuším.
no ja som myslel skor tie sportove kratsie ako origos sa to da kupit ako sportove ramena
polomiso
Fiaťák

Příspěvek od polomiso »

Fu. Tak o tom som na punto v živote ani nepočul. Pochybujem, že niečo také sa predáva. Vlastne aký je rozdiel medzi ramenami z hgt a klasickými?
mk2b 1.4 16V 5D
phuff
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phuff »

neviem ci su ramena nejake ine alebo co, ale budem musiet par mm hore a uvidim co to spravi.. budem musiet lebo..

mam nove kola :)

Borbet T R16 7,5J.. pneu budu 195/45.. docasne kym by som nezohnal jazdene za rozumnu cenu 195/40.
nahodene teda zatial na skusku, lebo sa budu lestit limce a stred asi do farby.. asi znamena ze aj strieborne su fajn a lucom nic neni dokopy ak si dobre pamatam :D lebo som ich vcera vecer doniesol a siel som na nocnu tak som bol nervozny do dnes rana ze som to nevidel este na aute :D:D niekto po nocnej taha do postele, niekto prezuva auto :D

bohuzial ale pritomto znizeni mi guma a ja neviem ci aj ne disk pri plnom rajde :D sucha o kadeco zvnutra aj zvonka a sak bodaj by ne ked je cely dezen gumy prekryty blatnikom a o podlozkach kym budem takto dole mozem len snivat, no volaco hadam zaklepem a volaco vysucham :D

pridajte nejake navrhy farieb na stredy kol, aj ked ja viem ze budu najskor strieborne, antracid, alebo matne cierne :D:D

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
http://gallerymart.zz.mu/2dcc5
kovvalsky
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kovvalsky »

pekne kolesa 16 palcove su 16 palcove neni o com ale podla mna mas to dost na hrane lebo neviem ake su u vas cesty ale ked hodnotim tie u nas davaj si pozor ked pojdes po niakej tiahodlhej zakrute a zoberes tam niaku jamu mozno staci aj mala aby ti koleso netresklo do naraznika alebo blatnika a nepuklo ti to popripade si neposkodil gumu no ale ked nevyskusas nevies je to len taka polemika ja sa uz tesim tiez na kolesa som nato zvedavy ako to bude u mna vyzerat ale nemam este bezpecnostne sroby tak prezuvat nebudem
co sa tyka farby urcite daj bud zltu co by bola zaujimava ale to by chcelo aj tu bocnu ciernu listu dat na zlto a ked nie zltu tak daj ciernu k tym listam na boku a v predu auta aby to bola taka jedna linia ale zase ako hovorim nevyskusas nevies tazko polemizovat
inak co mas noveho ja akurat dneska cakam konecne na pruziny na tie tlmice volgtland a idem to nahadzovat a znizovat ale len tak decentne lebo chcem tam nechat podblatnik ak to pojde
813
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od 813 »

Hadam ti to pomože pri rozhodovaní ale mne osobne by sa pacila nejaka kriklavo modrá prípadne reflexná žltá niečo v euro štýle plus brzdové prasiatka v tej istej farbe a bude to good.
Přílohy
2.jpg
2.jpg (213.17 KiB) Zobrazeno 3020 x
1.JPG
1.JPG (212.32 KiB) Zobrazeno 3020 x
Unnamed
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Unnamed »

ja bych dal fialove :)
ex Fiat Punto '96 60SX white
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
phuff
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phuff »

kovvalsky.. nove? kolesa :D nahod pories a daj to dole dobre, neries :D

no bude to nakoniec asi nejaka antracitova farba.. leskla alebo matna seda nejaka.. :) ale to az po vylesteni limcov a opieskovani.. dnes som s palisom stravil cele poobedie na heveri sa mi ho ani nechce videt uz :D som prezuval krizom krazom vsetko s podlozkami bez nich :D no zistil som ze ked chcem byt dole.. a chcem byt dole, tak tieto pneu tam nebudu.. ak chcete niekto su na predaj 195/45 R16 2x Avon (70%) 2x Michelin (90%).. cena okolo 130e + dohoda :)

idem ale do Nankangov 165/45 R16 uvidim este ci sa ozve kamos ci ich nakonec predava alebo ne, ak ne tak nove za nejakych cca 60e/kus.. bude to potom asi takto..

Obrázek

nakoniec ked bude vsetko hotove, tak sa poriesia podlozky a zarovna sa to k blatnikom :)
Matto
Všeználek

Příspěvek od Matto »

fúha, v pneuservise budú mať radosť :lol: ... ,ale teda, ak to všetko vychytáš bude to riadna šupa :wink: :)
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
phuff
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phuff »

diky ;)
kamos mi to obuje, obul nedavno toto, tak obuje hadam aj moje :wink:
Obrázek
kovvalsky
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kovvalsky »

aj ja mam nieco podobne acko je acko na kolese :) :)
dneska my prisiel ultersport hranaty dvojity vyfuk a som dost spokojny aj ako vyzera aj ako ide potichu
phuff
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phuff »

hej ved nie nadarmo sa hovori, ze kola robia auto.. a tiez gumy robia kola :)
sice na tom budem musiet jazdit opatrne a nerezat zakruty vo velkom, ale tu plati druha vec.. "Life is too short to drive boring cars" :D
ved nahod nejake tie vyfucky do temy a pozrem poviem ohodnotim, teraz ale letim spat, lebo som dost naj*baty z clubu :D
kovvalsky
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kovvalsky »

Ja maximalne tak z roboty :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: uz aby som bol doma
phuff
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phuff »

takze vcera som si skusil jeden disk nastriekat len tak sprejom do odtienu ktory chcem a som spokojny :)
takze disky sa zobrali na opieskovanie, potom sa budu praskovat, objednavat budem gumy, podlozky, sroby a dufam, ze do mesiaca sa budem na nich vozit ;)

+ foto s jednym offroadom :D
Přílohy
tyrkys.jpg
tyrkys.jpg (158.16 KiB) Zobrazeno 2899 x
000_0001.JPG
000_0001.JPG (135.86 KiB) Zobrazeno 2899 x
puntaa2.jpg
puntaa2.jpg (66.36 KiB) Zobrazeno 2899 x
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“