Zdar všem.
Rozhodl jsem se vzdát svůj boj s ECVT,nemám na to náboje.Spojka co jsem koupil posledně vydržela cca 500km a šla do kytek.Vzhledem k tomu že i kdybych to rozchodil,je to pořád jen zdroj problémů,rozhodl jsem se pro manuál a prodej s tím že koupím ženě auto s normálním automatem,nikoli experimentem japonských soudruhů...
O co mi jde,mám 1,2-60,půjde tam převodovka třeba z 1,1 popř. něčeho silnějšího.V těhle vozech se moc nevyznám.Nebo nemá někdo auto na díly z kterýho by se to dalo vzít.Jde mi o komplet díly na přestavbu.Díky.
HELP - Výměna ECVT převodovky za manuální
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
HELP - Výměna ECVT převodovky za manuální
Naposledy upravil(a) Miloš dne 29 led 2007, 12:07, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Jenom teoreticky,pasuje to z tý 1,1?Můžu mít celý auto 1,1 se šestikvaltem za cca 12,přičemž ten zbytek by se asi v pohodě rozprodal
Dej si pozor.Dával jsem do Punto Selecta 1,2 převodovku z 1,1 a je to pěkná rasovina.Na setrvačníku je jiná rozteč šroubů a musel jsem to upravovat na fréze.Ještě že jsem měl jako zdroj dílů kompletní Punto
jinak jsem každou chvíli na vrakáči pro díly.
Dej si pozor.Dával jsem do Punto Selecta 1,2 převodovku z 1,1 a je to pěkná rasovina.Na setrvačníku je jiná rozteč šroubů a musel jsem to upravovat na fréze.Ještě že jsem měl jako zdroj dílů kompletní Punto
jinak jsem každou chvíli na vrakáči pro díly.