sperhy píše:tak oni si to vedia všelijako nazvať kamaratovi to minule oddôvodnili tak, že nehádzal smerovky
mne dali v lete jedneho krasneho vecera za gulu na octavii a druhy krat ma zastavili a chceli aby som im zasvietil hmlovku tiez jeden krasny teply vecer v lete a problem bol ze mesto hmlovky my tam trcali dva dratiky - zigulak je zigulak
jeden príbeh lepší ako druhý ... ,mne kedysi chceli dať pokutu za prešlú lekárničku, no nakoniec sme zistili, že jeden so zelených chodil na tú istú strednú školu ako ja, tak ma pustili
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
dakujeeem no ved hádam už nenasniaži este pondelok idem nove predne pneu nahodit lebo tieto sú už po smrti a môžem lietať stále mi v hlave ale lieta to zníženie predku
buchni tam stelovak a mas po problemoch...v dnesnej dobe uz nie su tie ceny tak premrstene. vymyslat so strunami a kombinovat nekombinovatelne nema absolutne ziaden vyznam,pretoze na koniec aj tak skoncis pri stelovaku
tak jasne štelovak je najrozumnejšia varianta ale aj najdrahšia a to ja ako študent dosť mi robí problem takto ho uživiť čo sa týka spotreby + nejaké dalšie náklady a štelovak je taká investícia, ktorá sa mi nikdy nevráti pri prípadnom predaji
ako tak ja som mal velké plány a bol v nich zabudovaný aj štelovak..lenže potom si človek uvedomí, že nie je všetko také ružové ako pôvodne vyzerá a tak som ten štelovak upustil...ale so zadkom som spokojný ako je dole..stači mi znižiť len ten predok...2-3 cm
a ešte som zabudol, že mam v o ptike parádne biele H7 žiarovky čo som si splašil...večer odfotím