ODKAZY - zajimavé fotky, videa...to co vás zaujalo...
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
Re: ODKAZY - zajimavé fotky, videa...to co vás zaujalo...
Já teda na dálkáče na špíčku nedám dopustit, jednak je to originální a jednak praktický. Navíc mi to na Mlokovi přijde jako jeden z méně kontroverzních prvků. Ta žaba á la golf je obludnost, ale je to pochopitelně otázka osobního vkusu
Fiat Scudo
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
4 kubiii
Např.: Faldík je tam proto, že tam jsou světla. Vyndat je ven a nechat tam ten "banán", aniž by si s tím zkusil nějak poradit, je zhovadilost. To není tuning.
Všechno v autě je tam kvůli něčemu, nic jen tak. A ikdyž někdy nadávám, že něco je tak, nebo tak, časem mi dojde, že to je vlastně v globálu vymyšlené dobře.
Závěr: někdo sakramentsky odvážný si dal sakramentskou práci, aby něco takovýho dostal na výkresy a z výkresů přes marketingové oddělení až na pás. A výsledek je ten, že každý z nás vozí jeden exemplář jednoho z nejpozoruhodnějších aut na světě.....
Na Mlokovi je všechno originální a všechno praktický.jednak je to originální a jednak praktický
Např.: Faldík je tam proto, že tam jsou světla. Vyndat je ven a nechat tam ten "banán", aniž by si s tím zkusil nějak poradit, je zhovadilost. To není tuning.
Všechno v autě je tam kvůli něčemu, nic jen tak. A ikdyž někdy nadávám, že něco je tak, nebo tak, časem mi dojde, že to je vlastně v globálu vymyšlené dobře.
Závěr: někdo sakramentsky odvážný si dal sakramentskou práci, aby něco takovýho dostal na výkresy a z výkresů přes marketingové oddělení až na pás. A výsledek je ten, že každý z nás vozí jeden exemplář jednoho z nejpozoruhodnějších aut na světě.....
bodejtˇ když vypadá zepředu jak dodávka,její cena je přemrštěná a výbava uboháGlobusman píše:Spoustu lidí to možná odrazovalo, ale taky spoustu lidí přitahovalo. Stará Multipla se prodávala málo, ale nová se prodává ještě míň.darko píše:no nevím ale ta zelená multipla alespon je takhle trochu zcivilizovaná.Ty dálkáče na faldíku mnoho lidí odrazovalo od Multiply.Mě se toto naopak líbí,je to podstatně lepší než to,co vymysleli u Fiatu (na karoserii staré multiply navařili předek z Vita)bikus píše:4 AlexAG
...ty studie v grafickém editoru dobrý, problém je dostat něco takovýho z monitoru na plech, nebo dokonce na kola...
A ta poslední, ten hráškově zelený Mlok, to může napadnout snad jenom Němce, dát tam oči ze čtyřkovýho Golfa. To tedy ulítnul dost, takhle to sprznit....
Ahoj,chcete jazdiť na urovni? Tak si kupte toto........
Ani Obama nema take limo........Re: ODKAZY - zajimavé fotky, videa...to co vás zaujalo...
Tak to budu potřebovat, až mně zase ujedou nohy a pořídím si pátý (šestý nebo sedmý) děcko
Fiat Scudo
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Představit si to jde , hlavně ty nechápavé pohledy lidí vdarko píše:když tuning,tak pořádně : http://www.youtube.com/watch?v=j7F6_s_zn34" onclick="window.open(this.href);return false; ,představte si tohle trčet před faldíkem na multiple
Multipla "BOBINA" 1,9 JTD rv.2001
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
AlexAG píše:Ahoj,chcete jazdiť na urovni? Tak si kupte toto........Ani Obama nema take limo........
To je fakt bomba , super prostě to nemá chybu.
Multipla "BOBINA" 1,9 JTD rv.2001
Zima 2012 a veřejnoprávní ČRo se věnuje Multiple?
http://www.rozhlas.cz/motozurnal/autoba ... t--1024771
Ale poruchovost JTD jako slabina? Tak to slysim poprve ..Mellow píše:Zima 2012 a veřejnoprávní ČRo se věnuje Multiple?
A to kde nabral take ceny na svetla, vyfuk, to ich shana v BMW.