su sak to tam bolo napisane na nichsperhy píše:no len tam je problem taký, že niesu homologizované
MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje :-) - sperhy
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje :-) - sperhy
one world, one dream, one car
- Reklama
....pokial sú to neni 100w...tak ti na ne nebude nikdo kukať či ú homologizované alebo nie ....ale ak sú to 100w tak to tam ani nedávaj lebo si pokazíš paraboli...
55watove by mali bytpepaxx píše:....pokial sú to neni 100w...tak ti na ne nebude nikdo kukať či ú homologizované alebo nie ....ale ak sú to 100w tak to tam ani nedávaj lebo si pokazíš paraboli...
trošku som ich začal hladať a našiel som že niesu homologizované...sú aj 55 aj 100w a sú len pre čínu a nejakých hočimincov takže tu by som sa asi moc nevyhádal
ja som objednal OSRAM NIGHT BREAKER PLUS H7 ze vraj su vylepsene a dlhsie vydrzia obednal som jednu sadu za 17 eurosperhy píše:trošku som ich začal hladať a našiel som že niesu homologizované...sú aj 55 aj 100w a sú len pre čínu a nejakých hočimincov takže tu by som sa asi moc nevyhádal
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
ja som mal tie prve klasiky Osram Night Breaker H7+H7 55w nezeby to bolo zle ale tak v angel eyes je najlepsie mat xenony i ked to neni legalne,ja som tie osramy mal vyse pol roka asi alebo rok....a pri dlhsom svieteni sa pod sosovkou musel zacat prehrievat plast a sa doslova zoskvaril,no to bude skor tyma cinskyma svetlami.Vtedy som vyryhal za obe sady 55E este na zamestnanecku zlavu.Dal som si xenony 5000k a zatial poklopem vsetko v poriadku ma nik nedzubal(v aprily bude rok).Ak chces dobre vidiet,a nech to aj lepsie vyzera na aute tak vezmi xenony neni ocom..ale ber iba do 5000k a nebude ta nik dzubat..a nemam ani ostrekovace ktore som tak velmi chcel a napokon som sa nane vykaslal
musim ta prerusit v tvojej uvahe po prve on chce mat homologizovane ziarovky cize ked si da xenon nema to homologizovane lebo xenon neni pre ten typ svetla schvaleny a co sa tyka svetiel ako mam ja tam uz absolutne nemozes dat xenon ziadnej farby a co sa tyka vypalovania flakov na parabolach alebo sosovkach robi to aj na original svetlach ako najlepsiu moznost davam ziarovky s homologizaciou uvidim ako budu svietit tie osramyHIISS píše:ja som mal tie prve klasiky Osram Night Breaker H7+H7 55w nezeby to bolo zle ale tak v angel eyes je najlepsie mat xenony i ked to neni legalne,ja som tie osramy mal vyse pol roka asi alebo rok....a pri dlhsom svieteni sa pod sosovkou musel zacat prehrievat plast a sa doslova zoskvaril,no to bude skor tyma cinskyma svetlami.Vtedy som vyryhal za obe sady 55E este na zamestnanecku zlavu.Dal som si xenony 5000k a zatial poklopem vsetko v poriadku ma nik nedzubal(v aprily bude rok).Ak chces dobre vidiet,a nech to aj lepsie vyzera na aute tak vezmi xenony neni ocom..ale ber iba do 5000k a nebude ta nik dzubat..a nemam ani ostrekovace ktore som tak velmi chcel a napokon som sa nane vykaslal
ani by si sa nemusel hadat, nikto nikdy v zivote nebude hladat nejaku posratu homologizaciu na obyc.ziarovkach...dobry vtipsperhy píše:trošku som ich začal hladať a našiel som že niesu homologizované...sú aj 55 aj 100w a sú len pre čínu a nejakých hočimincov takže tu by som sa asi moc nevyhádal
punto mk2a 1.2 8V 2001 ----- LOW LOW LOW ride :D
to čo mi hrá parádne do karát je to, že mam aj ostrekovače svetiel čiže možno by mi to trochu pomohlo pri pánoch policajných ale našiel som takú legálnu náhradu za xenony asi síce cena na smiech ale posledný rok som mal v aute žiarovky za 8€ pár a svietili krasne na bielo rok..a jedna sa mi teraz vypálila a už ich neviem nikde najst a chodím jak posocený s jedným bielym a jedným žltým svetlom tak som našiel toto http://www.fusion.sk/katalog/product/38590/" onclick="window.open(this.href);return false; 5000k za tých pár evro! no nech nežerem
no ja moc týmto modrým žiarovkam neverím...hlavne ma tam dráždi tá teplota 5000K, neviem na čo to tam píšu, ked je každému jasné, že žiarovka nikdy tak svietiť nebude...ale v každopádne napíš potom ako svietia
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
no sak kazdopdne dám vedieť a ja by som sa z tej homologizacie tolko nesmial už raz som takou kontrolou prešiel ked mi kontrolovali Ečko na žiarovkach... a keby len
to vážne a to čo akože policajt si zhodil na svetle víčky a pozeral čo sú tam za žiarovky?....
by som mu to ani nedovolil...čo sa má on kukať pod kapotu ked nerozozná motor od prevodovky
by som mu to ani nedovolil...čo sa má on kukať pod kapotu ked nerozozná motor od prevodovky
jj...aj Ečko na optike pozeral...dokonca si klakol k výfuku lebo nechápal prečo to ma taký zvuk a nie je tam žiadna koncovka (sériový výfuk GT) ale vrchol všetkého že pozeral čo by opokutoval a nič nenašiel ale keby pozrie na kolesa tak by som došiel
to ako mna riešili asi 30 minút a už ma chceli pustiť a v tom jednoho napadla že "povinná výbava"....tak som ju išiel akože hladať a mal som to za 30€...a ešťe aby nebolo dosť som im povedal nech si aspon reflexné vesty kúpia ked im prispejem
tak mna zatial pokutovali len za rýchlosť a za to si môžem sám