MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje - pepaxx :-)
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje - pepaxx :-)
tak opať po dlhej dobe som vytiahol z auta dorbordy a začal ich dokončovať...totižto ešťe si to neuvedomujem ale čas sa neúprosne kráti...cíce je vonku ešťe sneh ale verím že čoskoro zlezie a auto by malo byť pripravené ...
chcem sa spítať na dorbordy s ktorých som strhol koženku chcem dať povrchovú úpravu FLOCK...dnes som skočil za maníkom v tn a povedal že nie je problém hoci čo poflokovať...http://www.autofoliebrutal.sk/flockovanie/#" onclick="window.open(this.href);return false;!
len mám skôr dilemu že či lak alebo flock čo vi na to...dodnes som mal jasného favorita ale po dnešku sa to troška zmenilo
do piatka by som sa mal rozhodnúť do vtedy by som totižto chcel dorbordy pripraviť
čo navrhujete vy?
zároven sa mi podarilo na e-bay.uk vydražiť strmene z GT3..takže som ich trocha pripravil a nahodím ich na auto
inak angličani sú borci....sada čo je na obrázku "nové kotúče, platničky, strmene" cenu račej nenapíšem....
chcem sa spítať na dorbordy s ktorých som strhol koženku chcem dať povrchovú úpravu FLOCK...dnes som skočil za maníkom v tn a povedal že nie je problém hoci čo poflokovať...http://www.autofoliebrutal.sk/flockovanie/#" onclick="window.open(this.href);return false;!
len mám skôr dilemu že či lak alebo flock čo vi na to...dodnes som mal jasného favorita ale po dnešku sa to troška zmenilo
do piatka by som sa mal rozhodnúť do vtedy by som totižto chcel dorbordy pripraviť
čo navrhujete vy?
zároven sa mi podarilo na e-bay.uk vydražiť strmene z GT3..takže som ich trocha pripravil a nahodím ich na auto
inak angličani sú borci....sada čo je na obrázku "nové kotúče, platničky, strmene" cenu račej nenapíšem....
- Přílohy
-
- DSC02731.JPG (73.78 KiB) Zobrazeno 2421 x
-
- DSC02729.JPG (67.72 KiB) Zobrazeno 2421 x
- Reklama
- Přílohy
-
- DSC02728.JPG (80.37 KiB) Zobrazeno 2421 x
-
- DSC02744.JPG (87.44 KiB) Zobrazeno 2421 x
-
- DSC02740.JPG (68.98 KiB) Zobrazeno 2421 x
flock vydrzi 10 krat viac ako posrany lak a ked lak tak len matny aby na tom nebolo hned vsetko vidiet
one world, one dream, one car
paráda, som vôbec nevedel že v TN sa dá flockovať, hned ma napadol môj šedý strop , díky za kontakt...no a k tým doorboardom, do tvojho auta by mi najviac pasovali očalunené kožou/ koženkou, kedže máš v koži praktický celý introš, neviem či by tam ten flock ,,nesvietil,, tažko takto povedať...k brzdám blahoželám ,nakoniec padli tie z Diesla MK2? ako sme sa kedysi bavili? a cenu prosím Ťa napíš aspoň do SZ, nech mám predstavu, ak by som sa nakoniec predsa len rozhodol aj ja pre predok Z GT.
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
celkom zaujimava firma zaujimalo by ma kolko by chceli za polepenie strechy matnou ciernouMatto píše:paráda, som vôbec nevedel že v TN sa dá flockovať, hned ma napadol môj šedý strop , díky za kontakt...no a k tým doorboardom, do tvojho auta by mi najviac pasovali očalunené kožou/ koženkou, kedže máš v koži praktický celý introš, neviem či by tam ten flock ,,nesvietil,, tažko takto povedať...k brzdám blahoželám ,nakoniec padli tie z Diesla MK2? ako sme sa kedysi bavili? a cenu prosím Ťa napíš aspoň do SZ, nech mám predstavu, ak by som sa nakoniec predsa len rozhodol aj ja pre predok Z GT.
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
to by nemalo byt az take drahe a ma ju aj na sklade sak skus mu brnknut je to vpohode chalanisko alebo ak chces zistim ti tokovvalsky píše:celkom zaujimava firma zaujimalo by ma kolko by chceli za polepenie strechy matnou ciernouMatto píše:paráda, som vôbec nevedel že v TN sa dá flockovať, hned ma napadol môj šedý strop , díky za kontakt...no a k tým doorboardom, do tvojho auta by mi najviac pasovali očalunené kožou/ koženkou, kedže máš v koži praktický celý introš, neviem či by tam ten flock ,,nesvietil,, tažko takto povedať...k brzdám blahoželám ,nakoniec padli tie z Diesla MK2? ako sme sa kedysi bavili? a cenu prosím Ťa napíš aspoň do SZ, nech mám predstavu, ak by som sa nakoniec predsa len rozhodol aj ja pre predok Z GT.
Punto Cabrio
no zisti dal by som si strechu a spetaky ale to ked bude krajsie pocasiePepoxx píše:to by nemalo byt az take drahe a ma ju aj na sklade sak skus mu brnknut je to vpohode chalanisko alebo ak chces zistim ti tokovvalsky píše:celkom zaujimava firma zaujimalo by ma kolko by chceli za polepenie strechy matnou ciernouMatto píše:paráda, som vôbec nevedel že v TN sa dá flockovať, hned ma napadol môj šedý strop , díky za kontakt...no a k tým doorboardom, do tvojho auta by mi najviac pasovali očalunené kožou/ koženkou, kedže máš v koži praktický celý introš, neviem či by tam ten flock ,,nesvietil,, tažko takto povedať...k brzdám blahoželám ,nakoniec padli tie z Diesla MK2? ako sme sa kedysi bavili? a cenu prosím Ťa napíš aspoň do SZ, nech mám predstavu, ak by som sa nakoniec predsa len rozhodol aj ja pre predok Z GT.
matto...tá koženka by bola fajn len sa mi to po roku začalo odliepať
tak teraz chcem skúsiť niečo nové bud ten flok alebo lak...no uvidím
a strmene sú nakoniec origo z GT
inak keby niekdo chcel tak na pradaj je sada predných brzd na 1,2 16v... strmene, kotúče(bez hrán), platničky (polovičné)
tak teraz chcem skúsiť niečo nové bud ten flok alebo lak...no uvidím
a strmene sú nakoniec origo z GT
inak keby niekdo chcel tak na pradaj je sada predných brzd na 1,2 16v... strmene, kotúče(bez hrán), platničky (polovičné)
kovvalsky-hmm, mne sa stále zdá, že šak Ty si čiernu strechu na zraze mal
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
carbon uvidim ci to necham carbonove alebo len matne cierneMatto píše:kovvalsky-hmm, mne sa stále zdá, že šak Ty si čiernu strechu na zraze mal
mne sa páčil aj ten karbón
ty si jak moja frajerka aj ta hovorila nechaj si tam ten carbon tak si ho tam asi nechampepaxx píše:mne sa páčil aj ten karbón
ženy vačšinou nemajú vkus ...ale tentokrát
...donedávna som sa dušoval že auto tlmiť nebudem a dnes....
užaj sa idem do toho pustiť no som ja ale ......
čo som ja horší ako pepoxx
užaj sa idem do toho pustiť no som ja ale ......
čo som ja horší ako pepoxx
takže kufor vytlmený...všetko na svojom mieste už je to hádam konečná podoba...všetky zosilovače, kapacitor subáč....
v kufri dopojím už iba dva káble a už ho definitívne zavriem dokedy sa nebude štelovať
takto dopadlo nejako tlmenie včera...dnes komplet kufor nemám ale odfotím
konečnú konštaláciu
v kufri dopojím už iba dva káble a už ho definitívne zavriem dokedy sa nebude štelovať
takto dopadlo nejako tlmenie včera...dnes komplet kufor nemám ale odfotím
konečnú konštaláciu
- Přílohy
-
- DSC02746.JPG (76.96 KiB) Zobrazeno 2317 x
-
- DSC02747.JPG (81.01 KiB) Zobrazeno 2317 x
-
- DSC02748.JPG (81.94 KiB) Zobrazeno 2317 x