Bratranec v megane kombi ma vpredu kompa jbl 13´= ci ake sa to robia,vzadu tiez nieco take..original od vyroby..ziadny zosik ani subac..a celkom pekne mu to hraje zvucne..alpine radio..aj nejake tie basy pocut..proste velmi solidne..a basy pocut aj pekne odspodu..ale ide strasne aj o tlmenie auta..ake prislo z vyroby..jake plechy ma..a cele dvere su osadene..punto sa nema cim chvalit..je natom velmi zle.A ten chlapik co vyhral 7.miesto s reprakmi..su odbornici co v tom sa vedia vyznat riadne a to poladit.takze nechcem namietat..lebo ja v tom nesom odbornik..ale nikdy to na subac nebude mat..kto si mysli ze ano tak nepocul hrat wofer,a ked aj to mu hralo slusne tak kolko penazi dal do tlmenia????Riadne a tlmil mozno aj spataky

,ale ide aj o priestor auta o ake sa jedna(to je jak spravit spravneho tvaru box na repro aby tie basy boli pekne alebo to dokaslat,kufor a interier auta je jedno z toho)..jedno s druhym.Ja som kedysi mal tiez v aute len repro vpredu koaxialy JBL GTO 6528S a vzadu GTO 928..plato z MDF..bol som vyteseny aj daco to basovalo..potom som stale chcem viac a viac,tak subac od JBL uz bol to rozdiel..repraky som hned stahol co sa tyka basov..predsa nemali sancu na wofer..a teraz tam mam hifonics opat ina trieda neda sa rovnat.Zvucne natom boli JBL velmi dobre..kvalitny a cistucky zvuk..ale kvalitou neviem..aj sam som sa s nima sklamal aj recenzie som nepocul najlepsie od firiem..jak aj na magnat repra .Ja mam vytlmene predne dvere asfaltovyma platmi BINAMP? zadne akoze dvere VIBRAFLEXOM...ten je brutalne tazky jeden plat 50x100cm ma 3kg ,na obe zadne dvere som pouzil tri kusky,pouziva sa na sutaze hlavne..to som sa dozvedel neskor

,a to iste pouzite aj na kufor bocnice a pod rezervu....urcite ze nieco pomohlo to bez reci..no nechal som na tlmenie das 140E urcite+ans pena trocha na tapaciry.S Tym dunenim..a kvalitou zvuku..ja som tiez stale veril Alpine..a ludom ake recenzie davali ale to je skor take uz ze jedna baba druhej povedala,vymenil som hudbu a s kamosom sme nevedeli dostat zvukovy rozdiel u toho radia od predoslej zostavy,a v hudbe sa vyzna slusne,nahodil svoj Pioneer..a potom sa diali veci..a to 4r.pioneer opakujem..pricom moj alpine bol 117RI model 2011 tusim? najnovsi vtedy a vychvalovany.Potom som kupil Pioneer MHV 8300BT a zvukovo nesklamal...Brat priatelky ma Sonycko Radio..sony repraky,zvuk? ako ked date repraky pod vankus..taka je to kvalita..je to ako nieco zrovnat pesnicku 96kbps s 320kbps.aj na Orave sme boli dvaja sme vecer pustali hudbu ja a Becker..nejdem tu vyskakovat..ale myslim ze sami ste poculi rozdiel mojej zostavy a kolegu..nemierim na basy aj ked o tych by sa dalo hovorit..ale co sa tyka kvality zvuku ze Becker co ma BOSS vsetko,alpine radio tak to vobec nepachlo k mojej zostave..nevyznelo to tak a potom aj to najhorsie ucho cloveka moze zhodnotit po prehrati ze to je cele zle,ako aj keby som dal u svojho setu vysky stredy vsetko dole a basy vytocil na plno..ze mi len hucat bude v hlave.Ale tak neber to zle Becker len hodnotim.
A k tej znacke ze mat vsetko od jedneho vyrobcu..ano aj ja som zacal ist tymto smerom ak som zacal prvyraz do hudby tlacit peniaze ze vsetko bolo JBL..este dobre ze aj radia nerobia asi aj to by bolo,dnes?mi zostal akurat 4.kanal JBL,popredal som to lebo som chcel daco lepsie..no umna aj ich zivotnost trocha sklamala..ale kvalitou zvuku su natom dobre..no nie kazdy vyrobca ma zo vsetkeho dobry vyber ci ovaly,kompa.vofery a podobne..takze preto ladit vsetko do jednej znacky sa neda..ale treba kombinovat