bol by som rad,kebyze mi dakto napise,ze ked ma rozpojeny konektor LS,nastartovany motor,tak na konektore od RJ motora ci ma + na 3,alebo 4 kontakte
hanzs-ide mi o to,ze mam podozrenie,ze odisla LS,aj ked bola nova,ked som kupil auto,vtedy bola menena a pravdepodobne bola zla,samozrejme prejavovalo mi to nepravidelnym chodom motora,trhanim motora atd...odpojil som LS,motor isiel ako hodinky,zapojil,zas siel nepravidelne,cize mozna pre dakoho by bolo jasne hned ze LS je zla,aj som ju premeral,vykazuje,ze je zla,napätie sa nemeni takou frekvenciou akou ma,ale stoji,obcas ukaze,ze je chudobna zmes a dusi motor,cize zla je.Ale cim viac sa sprtam v nom(som automechanik),tak tym viac som zhrozeny,ze isto to neopravoval nikdy daky automechanik,alebo autoelektrikar....Takze pustil som sa do komplet premerania vedenia LS od RJ, vsetko ok zapojene,len vyhrev sa mi zda,ze je naopak zapojeny,zial nemam tu narychlo nikoho s takym puntom,ze by som pozrel,preto sa pytam tu na fore,ci niekto to meral dakedy,alebo by zmeral
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
,chcem sa presvedcit,ze fakt vsetko som prekontroloval a s cistym svedomim mozem vyhodit cca 120€ za novu lambdu...