no nechcem to rozoberat druhy krat, ale tiez sa smejem skladanie strechy ste uz riesili v tvojej temepepaxx píše:ja som to vedel...som ti to chcel písať že sa niekto ozve
MOJE PUNTO C - Ukažte ta svoje - pepoxx :]
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO C - Ukažte ta svoje - pepoxx :]
Punto Cabrio
- Reklama
tak tak...v mojej téme sa už toho riešilo a nič sa nevyriešilo ...budem museť matta poprosiť nech to troška poriedi ...
Ajo sakraPepoxx píše:to neni moje auto....
-
- Všeználek
ti poviem, ze sa to sklada na ho.no s tou penou? som musel kupit dlhsie tie imbusy, ktore drzia madla lebo tamtie zrazu boli kratke:)) davam tam 16.5 kompa od Cantonu..sam som zvedavy ako to tam bude, ale s tou mdfkou to zrejme bude aj lepsie hrat ked ju tam dam..no uvidime...treba to normalne vymerat, odskusat a potom sa uvidiPepoxx píše:hej hej aj ja som to riesil tak ako ty... tiez zatial len ANS penu na zadnu stranu tapaciru (inak pekne nahovno sa to sklada ked je tam ta pena co ? ) ale sak hra to fajn aj bez tlmenia.... inak to tam ides davat aky reprak ? sak uz tie moje su dost velke a ked to spravis takto ako ja tak by sa tam mal zmestit hoci jaky.... hovorim mne to do tej diery nevchadza ani minimalne lebo mam tak siroky magnet ze keby ho chcem vsunut do diery musel by som s toho plechu urezatPuntoRacer píše:zatial som daval na zadnu stranu tapaciru len ANS penu po cele jeho ploche, to tlmenie dier mozno casom (mozno)...hlavne ma zaujimala ta hrubka mdfky lebo ja som si u seba vsimol ze mne to tam asi bude ten magnet trosku vadit tomu oknu, ale ako som to dnes meral thak to bude len tak tak...kazdopadne dakujem za odpoved:)
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
Facebook ---> Peto Hidasi
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
takze po audiu prichadza na rad exterier zacneme svetlami (uz su na aute ale foto neskor - auto je momentalne na spalkoch lebo osetrujem kolesovy priestor nad zadnymi kolesami.... budem tam davat aj podblatniky lebo taliani na ne zabudli
Punto Cabrio
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
To ti chválim Podblatníky jsou super
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
no hej nemala by sa dostat uz na plechy sol a aj kamienky ked strielaju od kolesa tak by to nemalo byt tak pocut ako ked to stiela priamo na plechpeta.smolik píše:To ti chválim Podblatníky jsou super
Punto Cabrio
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak to mám a po zimě jsou blatníky nad plastama čistý a suchýPepoxx píše:no hej nemala by sa dostat uz na plechy sol a aj kamienky ked strielaju od kolesa tak by to nemalo byt tak pocut ako ked to stiela priamo na plechpeta.smolik píše:To ti chválim Podblatníky jsou super
Punťa fire, Rosso Tiziano
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
neni mozne nasiel som USB kabel od mobilu tak davam sem aj rychlovky s tmavej garaze - lepsie fotky z vonku budu neskor kedze segra planuje kupit zrkadlovecku ))
Naposledy upravil(a) Pepoxx dne 21 čer 2014, 12:52, celkem upraveno 1 x.
Punto Cabrio
No me to teda prijde hodne tmavy a podle me to ve dne nebude moc dobre videt.
vizerá to dobre...
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
co nebude ve dne videt ? nechapem ..... tmavy je to v tmavy garazi na dennom svetle to podla mna bude vyzerat inak.... uvidime mne sa to osobne paci viac ako to bolo - hovorim netreba moc komentovat moje fotky lebo vsetko fotim mobilom a od reality to ma pekne daleko
Punto Cabrio
čo nebude vidieť...teba za volantom ...alebo zle zloženú strechu? neviem
- intel_sk
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ahoj super svetla....su bomba a tie repro koniec ani som nechcel pisat lebo ti tak zavidim ale nie ja budem mat vo dverach prednych....
pocuvaj....ked ze moje audio nebude mat Subak a ani zosil staci tahat dvojlinku alebo koax ?
pocuvaj....ked ze moje audio nebude mat Subak a ani zosil staci tahat dvojlinku alebo koax ?
Fiat Punto 1.7 TD SX60 46KW/4500min rv.96/MK1 silver flash
ex Polski Fiat 125p farba bordó
/http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=17556
ex Polski Fiat 125p farba bordó
/http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=17556
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
dakujem intel .... no neviem ci som spravne pochopil tvoju otazku.... ale ak nebudes mat zosik tak staci dvojlinka z radia priamo do reprakov. Ak myslis nieco ine skus mi poslat spravu a skus to podrobnejsie popisat aby som pochopilintel_sk píše:ahoj super svetla....su bomba a tie repro koniec ani som nechcel pisat lebo ti tak zavidim ale nie ja budem mat vo dverach prednych....
Punto Cabrio