MOJE PUNTO C - Ukažte ta svoje - pepoxx :]
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO C - Ukažte ta svoje - pepoxx :]
dobra prace dost se mi to libi
ex Fiat Punto '96 60SX white
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
- Reklama
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
dakujem... no dufam ze sa mi podari aj druha zadna strana
sak ked to bude hotove skusim to nafotit lepsim fotakom
sak ked to bude hotove skusim to nafotit lepsim fotakom
Punto Cabrio
No ja tedy nevim neber me moc vazne nekdy jsem az moc rypal,ale me se umisteni a celkovy pohled na ty zadni repraky vubec ale vubec nelibi,ale to je jen muj pocit...
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
kritiku berem ale treba pockat na normalne fotky.... ide o to ze na tejto to len tak vyselo a nebolo to vobec prichytene..... hovorim to som len tak narychlo zlozil..... ked to bude zlozene bude to vyzerat trosicku inak.... nebude tam napr. vidno ta zvlnena koza nad reprakom Teda ak sa to podari momentalne pisem z garaze a idem sa tomu este venovat
Punto Cabrio
necham se prekvapit
hezký cabrio palec hore
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Dakujem Alex pozeram ze mi prispevky komentuju sami cesi, dufam ze sa vsetci stretneme na nejakom zraze niekedy
U Z N E CH J E L E T O ! ! !
U Z N E CH J E L E T O ! ! !
Punto Cabrio
-
- Všeználek
ked sa smiem opytat,ake hrube MDF podlozky si pouzil dopredu? nevadia ti magnety reproduktorov v pojazde okna? stiahnes ho uplne dole ked tam mas repro?
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
jasne kludne sa pytajte..... vpredu som to riesil takto... proste som len do origo doorboardu dal tipujem tak 2cm hrube MDF medzikruzie a reproduktor vobec nebrani oknu pretoze vobec nevstupuje do toho otvoru.... magnet je proste zarovno toho plechu
Punto Cabrio
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ale je to viacmenej take docasne riesenie.... keby to chces spravit kvalitne tak by bolo lepsie keby dvere vytlmis uzavres (zalepis) tie otvory v plechoch a MDF medzikruzie das hrube aspon tak aka je montazna hlbka reproduktoru co tam budes davat.
Punto Cabrio
-
- Všeználek
zatial som daval na zadnu stranu tapaciru len ANS penu po cele jeho ploche, to tlmenie dier mozno casom (mozno)...hlavne ma zaujimala ta hrubka mdfky lebo ja som si u seba vsimol ze mne to tam asi bude ten magnet trosku vadit tomu oknu, ale ako som to dnes meral thak to bude len tak tak...kazdopadne dakujem za odpoved:)
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Sorac, ale ja se na to nemuzu divat. Mas to blbe slozeny tu strechu! Prostredni dil patri dolu! Pri zavirani strechy ho musis trochu postrcit. Takhle to vypada hrozne ..
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
hej hej aj ja som to riesil tak ako ty... tiez zatial len ANS penu na zadnu stranu tapaciru (inak pekne nahovno sa to sklada ked je tam ta pena co ? ) ale sak hra to fajn aj bez tlmenia.... inak to tam ides davat aky reprak ? sak uz tie moje su dost velke a ked to spravis takto ako ja tak by sa tam mal zmestit hoci jaky.... hovorim mne to do tej diery nevchadza ani minimalne lebo mam tak siroky magnet ze keby ho chcem vsunut do diery musel by som s toho plechu urezatPuntoRacer píše:zatial som daval na zadnu stranu tapaciru len ANS penu po cele jeho ploche, to tlmenie dier mozno casom (mozno)...hlavne ma zaujimala ta hrubka mdfky lebo ja som si u seba vsimol ze mne to tam asi bude ten magnet trosku vadit tomu oknu, ale ako som to dnes meral thak to bude len tak tak...kazdopadne dakujem za odpoved:)
Punto Cabrio
ja som to vedel...som ti to chcel písať že sa niekto ozve