tuning a policie čr

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
jonas
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

tuning a policie čr

Příspěvek od jonas »

zdar mam dotaz jaky mate zkusenosti s fizlama kdyz uz mate nejakej ten tuning svyho krasavce vase zkusenosti dik chci pretvorit origo predni a zadni narazniky z centa tak se ptam radsi predem dikas
Mam fiat cinguecento 0.9 sx
Renault 21 2.2 gtx 79KW (107ps) trhac asfaltu , elektrony z renault clio baccara 1 185/60/14
Reklama

autoholik
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od autoholik »

mam jemne (ale naozaj len malo) zatmavene zadne svetla a predne blinkre-spolu s bocnymi, 3M folie a male (len symbolicke) zasterky, ktore u nas musia mat auta.
dotearz jedine raz chcel policajt vidiet osvedcenie o foliach (samozrejme mam). inak nic, zatmavenie svetiel nikomu nevadilo ani na STK.
tak isto nikomu nevadili ani ziarovky "blue" (ale len malo do modra) a ani +50 percent viac svetla.
Paradne, modre, krasne Seicento 0.9 ... 150ooo km, 1999/5 :)

http://www.milan.konzum.sk
jonas
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

odpoved

Příspěvek od jonas »

a co spojlery radny napadny ale predelany jen lehce a dik za odpoved
Renault 21 2.2 gtx 79KW (107ps) trhac asfaltu , elektrony z renault clio baccara 1 185/60/14
autoholik
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od autoholik »

mam hole auto :lol: este ale napr. mi nikto nepozeral na pneumatiky!ani na STK a uz duplom nie policajti.takze klude by som mohol jazdit aj na 15kach, ktore v technicaku nemam...
vsetko asi zalezi od nalady prislusnikov VB :lol:
Paradne, modre, krasne Seicento 0.9 ... 150ooo km, 1999/5 :)

http://www.milan.konzum.sk
MVF
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MVF »

Tak to jste měli štěstí, my když jsme měli zatmavený zadní světla na Favoritu (jen lehce) tak nás vždycky kvůli tomu policajti zastavili a měli řeči. Na tuningu oni nic teoreticky nemůžou najít, ale nesmí bejt v rozporu se zákonem. Ale spojlery by neměli bejt problém a akorát kola nesměj koukat přes límec blatníku. Taky nemaj rádi když jsou někde na autě diody, neony apod. No a ten, kdo má folie na sklech to taky nemá lehký. Hlavně chtěj vždycky vidět atest na ty folie, takže doporučuju si připlatit a koupit s atestem. No každopádně ale počítejte s tim, že když bude na autě větší, či menší tuning, tak policajti takový auta stavěj často. Už jen kvůli tomu, aby se koukli, co všechno tam máte za vychytávky, ale taky kvůli tomu, jestli náhodou neni něco proti normě. Když všechno bude ok, nemáte se čeho bát, akorát ty častý konroly pak člověku začnou lízt na mozek :-D
Fiat hombre
stifmajstrABARTH
Znalec

Příspěvek od stifmajstrABARTH »

diody ani neony na aute mit nesmis.....jak se zatmavenyma svetlama nevim..ale bacha na na prouzek samolepky na celnim skle nahore...chtel si to tam dat a tata mi rek ze jeho kamose zastavili a musel to tam sloupat... :lol: jinak ja mam vsechny spoilery homologovany..i na mracitka mam papir ale nelibi semi tak je mam hozeny v garazi(takze kdybys chtel,, :wink: )
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
MVF
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MVF »

no na ty samolepky bacha no, ale pozor! nevim, jak to bylo kdysi, ale teď je podle zákona dovolenej ten pruh na čelním skle. Ale né jen barevná samolepka, ale takovej ten kouřovej, co sice má barvu, ale přesto je přes něj docela vidět, víš co myslim? Tak ten je povolenej, dokonce na plno autech je i od výroby. My jsme to měli na fávu a nikdo nic neřekl a teď je to dokonce i dovolený. Ale samozřejmě né nějakej blázinec širokej 30 cm :lol:
Fiat hombre
Matesxxx
Fiaťák

Re: tuning a policie čr

Příspěvek od Matesxxx »

No určitě víš jak vypadá moje auto a nikdy mi nic kvuli naraznikum nerekli. A obecne si myslím že nárazníky jim vůbec nevadí.
MVF
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MVF »

na nárazníky oni kašlou, maximálně nanejvejš budou prudit kvůli zadním zástěrkám, když je tam někdo nemá. Ale ono je předepsanej nějakej rozměr, nevím kolik to přesně je, ale že když nárazník je jenom.. nevim kolik cm nad zemí, takže už zástěrky bejt nemusej, ale když je víc, než ta norma, tak musí mít zástěrky... holt trochu taková buzerace :roll:
Fiat hombre
jonas
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

odpoved

Příspěvek od jonas »

ja sem tam zasterky mel myslim v zadu ale utrh sem je o hromadu snehu takze tam nejsou ale ve predu je mam porad ale zima dobra co pekne nam napadlo 20 cm snehu to je mazec ja jsem z medlesic u chrudimi
MVF
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MVF »

no oni právě na přední zástěrky moc nekoukaj, páč stejnak je většina aut už nemá od výroby, ale oni koukaj hlavně na ty zadní, ale asi záleží na koho člověk natrefí no. My máme holt na policajty smůlu. Já osobně bych si už ani snad zástěrky na auto nedával, kdyby to nebylo nutný, páč origoše jsou celkem drahý a takový ty univerzály to celkem skazej, navíc se tam blbě montujou. :roll:
Fiat hombre
Matesxxx
Fiaťák

Příspěvek od Matesxxx »

Ještě k těm foliím na předním okně. Já tam mám neprůhlednou žlutou a policajti mě kvůli tomu prudili ale pak jsem byl v Praze ve firmě, která dělá folie na okna u aut a tak jsem se tam dozvěděl že přední okno může byt zastíněno po tu víšku když skopíš sluneční clonítka a promítneš rovinu směrem k oknu. Protože i to clonítko je neprůhledné a neprůsvitné. Tak to tak mám a i to říkám policajtům a už je to v pohodě. Minule jsem mu to řekl a on že mám pravdu a že to lidi říkají a nechal mě jet. Tak tu máte takový návod jak se hádat.
MVF
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MVF »

tak to jo, no voni si vždycky vymyslej nějakou blbost. Stejně jako, že nesmíš mít nic pověšenýho na zpětnym zrcátku. Nemyslim tam mít celý hračkářství, ale např. ten vonnej stromeček tam vozej všichni a že by teda zrovna kvůli tomu nabourali jsem ještě neslyšel :lol:
Fiat hombre
Odpovědět

Zpět na „Cinquecento“