Tak jsem si to tu pročetl a vypadá to že máte stejný problém jako jsem měl já ....Když zaočíte a rozjede te to a začne v tom křupat tak je v riti homokloub a tto bych nepodceňoval.
Já jsem měl problém v praskáni homokloubu a opravu jsem pořád odkládal až jednoho krásného dne hned po předjíždění když jsem jel asi 120 a následným zpomalením na 90 začalo lehce cukat ve volantu tak jsem spomalil asi na 70 a do volantu jsem dostával takový jeby že jsem měl co dělat to na tý silnici udržet i ve 40-ctce takže bacha na to a radši to vyměnit zavčas nebo skončíte jak já že mne pak musela odtáhnout odtahovka (mimochodem byl to hodně smutný pohled koukat na vlek auta a mít tam svoje auto
chrupanie, buchot v prednej náprave
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: chrupanie, buchot v prednej náprave
Fiat Punto MK1 SX 1,7 TD 52kw rv. 95 - Dosloužil :(
Aktualně Fiat Stilo 1,9 JTD 85 kw r.v 03
- Reklama
-
- Začátečník
to je presne ono, ked auto stoji a rano do neho sadnem, tak pri prvych metroch ak mam vypnute radio pocujem ako ked sucha brzdova platnicka, proste zvuk od odvalovania kolesa...a po niekolkych kilometroch to prestane...ak je to homokinetak, tak asi vplyvom zahriatia ho prestane byt pocut...otazka je o ktory ide? vnutorny vonkajsi? ako to zistim? Pri plnom vytoceni volantu praska,puka, vonkajsi alebo vnutorny? ale vidim ze mame podobne ak nie rovnake problematicke veci na Punťách. Teraz pred vianocami su to vsetko fakt super investicie...
skus se kouknout...většinou se toto děje když už máš rozmr**** manžetu. jj nejlepší čas na opravu já za levou poloosu dal 1300 na druhou stranu mohlo to být dražší bo jet rychlej nemusel bych tu už být
Fiat Punto MK1 SX 1,7 TD 52kw rv. 95 - Dosloužil :(