pomozte prosím

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
maarek
Začátečník

pomozte prosím

Příspěvek od maarek »

Čau lidi jsem zvědavej kdo mi pomůže. Když hodím směrovku doleva tak mi nebliká a rozsvěcuje se mi napůl mlhovka kontrolka vedle.. Když v tu chvíli zapnu mlhovky, tak se to z ničeho nic rozbliká tak je někde zkrat? nebo co to může být poraďte prosím děkuji moc
Reklama

Matesxxx
Fiaťák

Re: pomozte prosím

Příspěvek od Matesxxx »

maarek píše:Čau lidi jsem zvědavej kdo mi pomůže. Když hodím směrovku doleva tak mi nebliká a rozsvěcuje se mi napůl mlhovka kontrolka vedle.. Když v tu chvíli zapnu mlhovky, tak se to z ničeho nic rozbliká tak je někde zkrat? nebo co to může být poraďte prosím děkuji moc
Něco podobného se děje dědovi u favorita A TAK JSEM MU TAM MĚNIL TAKOVÉ PLASTOVÉ pacičky a už je to v pohodě. Taky když dal směrovku do leva tak si rosvěcel dálkové. Nebo pak jedině že by byla špatná celá páčka. Rozeber, vyskoušej a poznáš.
onc
Znalec

Příspěvek od onc »

... zaoxidovany kontakty v zadnich svetlech ...
... procisti je a zkontroluj ukostreni ...
... Renault Clio III 2006 1.2 16v 55kw ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
dedo.miki
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

onc píše:... zaoxidovany kontakty v zadnich svetlech ...
... procisti je a zkontroluj ukostreni ...
Je to na 100% zlé ukostrenie zadného ľavého svetla a to väčšinou na tom nastrkovacom konektore..Prečistiť a prihnúť kontakty.
autoholik
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od autoholik »

potvrdzujem. jemne zbrusit zoxidovanu vrstvu, malicko prihnut a natret nejakym liehom,alebo sprejom na kontakty. pozor: dobre zacvaknut!..ten hnusak konektor sa niekedy aj v polohe zamontovaneho svetla povoli a problem je znova...
Paradne, modre, krasne Seicento 0.9 ... 150ooo km, 1999/5 :)

http://www.milan.konzum.sk
Odpovědět

Zpět na „Cinquecento“